Viimeisimmät julkaisut

Gustavsberg tuo markkinoille uuden Estetic-kylpyhuonekalustesarjan

Kylpyhuonetuotteista tunnettu pohjoismainen Gustavsberg lanseeraa uuden, ylellisen kylpyhuonekalustesarjan. Estetic-kylpyhuonekalustesarjassa yhdistyvät ylellinen muotoilu ja kätevät ratkaisut. Tuotteiden suunnittelija on tunnettu ruotsalainen muotoilija Jon Eliason. Veden inspiroimat tuotteet ovat ilmeeltään kevyitä, ja ne sopivat kaikenkokoisiin kylpyhuoneisiin. Estetic-kylpyhuonekalusteiden värivaihtoehdot ovat kiiltävä valkoinen, mattavalkoinen ja musta.

Pohjoismaiden johtava kylpyhuonekalustevalmistaja Gustavsberg lanseeraa uuden Estetic-kylpyhuonekalustesarjan, joka tulee myyntiin Suomessa alkuvuodesta 2016. Sarja sisältää wc-istuimia ja pesualtaita, myöhemmin myös hanoja.

– Estetic-sarjassa tavoitteenamme oli suunnitella skandinaavista muotoilua ilmentäviä ja Gustavsberg-tuotemerkkiä vahvistavia tuotteita. Muotoilija Jon Eliassonin suunnittelemissa tuotteissa jokainen linja on esteettisesti miellyttävä. Kaunis muotokieli yhdistyy hygieenisyyttä parantaviin käteviin ominaisuuksiin, kertoo kylpyhuonetuotteiden tuotepäällikkö Charlotta Skoog Gustavsbergiltä.

Kätevää ja kaunista

Pehmeiden muotojen ansiosta Estetic-sarjan tuotteissa on runsaasti laskutilaa niiden niukoista ulkomitoista huolimatta. Puhtaat ja pehmeät linjat helpottavat puhtaanapitoa ja parantavat hygieniaa. Suunnittelija Jon Eliasson käytti tuotteiden muotoilun perustana kylpyhuonekalusteiden luonnollista yhteyttä veteen tarkkailemalla veden liikettä.

– Minulle Gustavsberg merkitsee laatua, mikä toimi kantavana ajatuksena Estetic-sarjan suunnittelussa. Myös Stig Lindberg oli suuri innoittaja. Gustavsbergin perintöä vaalinut Lindberg on inspiroinut meitä paljon, Jon Eliason kuvailee.

Stig Lindberg (1916-1982) oli tunnettu ruotsalainen kuvittaja ja muotoilija, joka tunnetaan muun muassa useista Gustavsbergin pidetyistä tuotesarjoista.

Täysin uudenlainen hygieeninen huuhtelutekniikka

Estetic-sarjan tuotteissa on Gustavsbergin vallankumouksellinen Hygienic Flush -huuhtelutekniikka. Avoimen huuhtelukauluksen ansiosta WC-allas puhdistuu tehokkaasti. Lisäksi WC-istuimessa on ainutlaatuinen CeramicPlus-lasite, joten lika ja vesi eivät jätä jälkiä posliinipintaan vaan huuhtoutuvat helposti pois.

– Hygienic Flush -tekniikka on saanut hyvän vastaanoton markkinoilla. Kun huuhtelukaulus on avoin, WC-istuin on helppo puhdistaa ja huuhtelu yltää aivan kulhon reunaan asti, Charlotta Skoog kertoo.

Seinään kiinnitettävien WC-istuinten suosio kasvaa erityisesti siksi, koska ne helpottavat kylpyhuoneen puhtaanapitoa. Myös Estetic-sarjan lattiaan asennettavien WC-istuinten muotoilu ehkäisee lian kertymistä istuimen ja huuhtelusäiliön väliin.

Estetic-sarjan pesuallasta on saatavana kahta kokoa, myös ne molemmat ovat CeramicPlus-lasitteella, ja WC-istuimesta on sekä lattiaan että seinään asennettava malli. Värivaihtoehdot ovat valkoinen, mattavalkoinen ja musta. Estetic-sarjaan tulee myöhemmin keväällä myös valikoima hanoja. Gustavsbergin Estetic-tuotesarja tulee Suomessa myyntiin tammikuussa 2016 valikoiduille jälleenmyyjille.


Villeroy & Boch Gustavsberg AB kuuluu Pohjoismaiden johtaviin kylpyhuonetuotteiden valmistajiin. Konsernin kaksi tuotemerkkiä Gustavsberg ja Villeroy & Boch kattavat kaikki kylpyhuonetuotteet, kuten WC-istuimet, pesualtaat, hanat, kalusteet, kylpyammeet ja Wellness-ammeet. Gustavsberg-konsernin omistaa saksalainen Villeroy & Boch AG, joka on eräs Euroopan suurimmista kylpyhuonekalusteiden valmistajista. Lisätietoja on saatavana osoitteesta www.gustavsberg.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>