Viimeisimmät julkaisut

Gunilla Laiholle Pro LVI-mitali

LVI-Teknisen Kaupan liitto on myöntänyt Pro LVI-mitalin Rettig Lämpö Oy:n myyntijohtaja Gunilla Laiholle

Kuvassa: Gunilla Laiho

Laiho on valmistunut vuonna 1981 Tekniska Läroverketistä LVI-insinööriksi. Hän on työskennellyt lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtolaitteiden ja -järjestelmien parissa merkittävissä alan yrityksissä.

– Laiho on aktiivinen toimija alalla, ja mukana useimmissa alan tapahtumissa, aina yhtä hyväntuulisena, Ahlsell Oy:n toimitusjohtaja Mika Salokangas sanoo.

Palkintoa puolsi Gunilla Laihon kova ammattitaito ja positiivisuus. Laiho on ulospäin suuntautuneena ihmisenä viihtynyt hyvin teknisen kaupan myyntitehtävissä. Ennen Rettig Lämpö Oy:tä Laihon työpaikkoja ovat olleet IP-Produkter Oy, Hankkija, Stifab Oy ja Wilo.

– Hän tekee myyntitilanteessa aina parhaansa, ei tyydy pelkkään kieltävään vastaukseen, vaan oppiakseen ja kehittyäkseen haluaa aina kuulla perustelut asiakkaalta.  Laiho onkin hyvä esikuva LVI-alasta ja teknisen kaupan myynnistä kiinnostuneille, todellinen hyvän mielen lähettiläämme, Salokangas toteaa.

Pro LVI-mitali myönnetään henkilölle tai yhdistykselle, joka yhteisen käsityksen mukaisesti on aikaa ja vaivaa säästämättä työskennellyt LVI-alan parhaaksi. Mitalin myöntää LVI-Teknisen Kaupan liitto ry, ja sitä on jaettu vuodesta 1985.

 

Viimeisimmät Pro LVI-palkitut:

2016 Heikki Laiho, hallituksen pj, Heikki Laiho Oy

2015 Esko Mäntyniemi, Country Manager IDO Kylpyhuone Oy

2014 Jyri Luomakoski, toimitusjohtaja, Uponor Oyj

(vuonna 2013 palkintoa ei jaettu)

2012 Helena Säteri, ylijohtaja, ympäristöministeriö

2011 Pekka Kuusniemi, toimitusjohtaja, Oras Oy

2010 Olle Grönlund, toimitusjohtaja, Putkiyhtymä Oy

2009 Kimmo Kedonpää, toimitusjohtaja, Pipelife Finland Oy

2008 Mika Halttunen, toimitusjohtaja, Halton Oy

 

LVI-Teknisen Kaupan liitto ry on suomalaisia LVI-tukkumyyntiyrityksiä edustava järjestö, johon kuuluvat alan suurimmat toimijat: Ahlsell Oy, Onninen Oy ja LVI-Dahl Oy. Järjestö edistää alan keskinäistä yhteistyötä, ylläpitää tukkumyyntitilastoja sekä hallinnoi LVI-INFO.fi-tuotetietorekisteriä, josta löytyy yli 149 000 LVI-tuotteen tiedot. Alan myynti vuonna 2016 oli 1 036 miljoonaa euroa. Tukkuliikkeet kumppaneineen työllistävät noin 3 000 henkilöä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>