Viimeisimmät julkaisut

Forenom ostaa SATOn HotelliKoti -liiketoiminnan

SATO Oyj:n omistama SATO HotelliKoti Oy siirtyy Forenomille 1.2.2018 alkaen

Kuvituskuva: Forenom

Kauppa tuo Forenomille uusia kohteita suuren kysynnän alueille ja vahvistaa yrityksen asemaa yritysmajoittajana.

Kaupan mukana Forenomille siirtyy SATO Oyj:n palveluksesta 6 työntekijää sekä 195 kalustettua asuntoa. SATOn toimitusjohtaja Saku Sipolan mukaan Forenom on kalustettujen asuntojen markkinajohtajana erinomainen taho kasvattamaan HotelliKodin liiketoimintaa.

– HotelliKoti on ollut meille mielenkiintoinen liiketoiminta-alue, joka on kuitenkin jäänyt melko pieneksi. Toiminnan kasvattaminen ja kehittäminen vaatisivat suuria panostuksia. Vertailimme eri vaihtoehtoja ja totesimme, että paras ratkaisu on etsiä HotelliKoti-toiminnalle sellainen uusi omistaja, joka on erikoistunut lyhytaikaisempaan majoitustoimintaan. Uskon, että yhteistyö Forenomin kanssa kasvaa jatkossa, Saku Sipola sanoo.

Yrityskauppa vahvistaa Forenomin 5000 kalustetun asunnon tarjontaa eniten Helsingissä sekä alueilla, joissa laadukkaille asunnoille on kysyntää enemmän kuin tarjontaa. Forenomille siirtyvät 195 asuntoa sijaitsevat pääasiallisesti Helsingin Kampissa ja Kruununhaassa, mutta myös laajemmin Uudellamaalla kuten metron varrella Espoon Tapiolassa.

– Joustavien kalustettujen asuntojen tarve kasvaa edelleen rivakasti kaikissa Pohjoismaissa. Olemme innoissamme saadessamme asiakkaillemme lisää uusia, erinomaisesti hoidettuja asuntoja kärkisijainneilta kuten Helsingin ydinkeskustasta ja Espoon kasvukeskuksista, Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kangas sanoo.

 

Vuonna 2000 Suomessa perustettu Majoituspalvelu Forenom Oy on Pohjoismaiden johtava yritysmajoittaja. Forenomin tarjontaan kuuluu yli 5000 valmiiksi kalustettua asuntoa, huoneistohotellia sekä hostellia eri puolilla Pohjoismaita. Forenom palvelee vuosittain yli 4 000 yritysasiakasta, ja yrityksen tiloissa majoittuu vuosittain noin 90 000 ihmistä. Forenom operoi Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa 25 paikallisen toimiston voimin ja työllistää yli 350 henkilöä. Yrityksen visiona on olla Pohjois-Euroopan vahvin ja innostunein yritysmajoittaja.
SATO Oyj on yksi Suomen suurimmista vuokranantajista, jonka tavoitteena on tarjota kattavat vuokra-asumisen vaihtoehdot ja erinomainen asiakkuuskokemus. SATOn omistuksessa on yhteensä noin 25 700 vuokrattavaa asuntoa Suomen suurimmissa kasvukeskuksissa ja Pietarissa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>