Viimeisimmät julkaisut

Forbon kaksi uutta trendikästä tekstiililankkumallistoa – Tessera Seagrass ja Tessera In-touch

Forbo laajentaa tekstiilattiapällysteiden tarjontaa 100×25 cm ja 100×20 cm tekstiililankuilla, jotka mahdollistavat vaikuttavat lattiaratkaisut. Lankut soveltuvat myös hyvin yhdisteltäviksi Tessera 50×50 tekstiililaattojen sekä Allura Flex -designvinyylilaattojen kanssa, jolloin saadaan monia mahdollisuuksia ainutlaatuista lattiadesignia varten.

Tessera Seagrass

Tessera Seagrass

Siellä missä kaupungin laita kohtaa maaseudun, luonnon vaikutus tulee selvemmin esiin. Linjat pehmenevät, säännöt lievenevät ja jäykät rakenteet kehittyvät uudeksi “Rurban”-tilaksi. Tessera Seagrass täyttää nämä raja-alueet designilla, jossa pehmeä viivakuosi tarjoaa mukavuutta ja rauhaa. Mallisto koostuu 12 hienostuneesta viivakuosista, jotka ovat saaneet inspiraatiota luonnosta. Sävyt vaihtelevat tummasta vaaleaan ja mallistoa on saatavana 100×20 cm kokoisina lankkuina, jotka mahdollistavat luovat lattiaratkaisut.

Tessera In-touch

Toimistoympäristöjen nykyisen joustavuustrendin myötä työpaikoille halutaan luoda rentoutuneenpi ja houkuttelevampi tunnelma, jolloin työntekijät ovat myös tuottavampia ja tyytyväisempiä työssään. Tämä luo tarpeen toimistolattiasta, joka on rauhoittava ja vähemmän kuvioitu. Tessera In-touchin innoituksena on ollut käsityönä tehdyt tekstiilit sekä käsinkudonta. Malliston lankuilla on pyritty luomaan lattiakuoseja, joissa heijastuu pehmeä siirtymä työelämästä elämäntyöhön. Tessera In-touch mallisto koostuu 10 luonnon innoittamasta värisävystä, jossa on 5 lankkuparia, jotka muodostavat sointuvan tai vastakohtiin perustuvan väriliukuman lattian poikki. Lankkuja on saatavana 100×25 cm koossa ja näitä voidaan käyttää myös 50×50 cm Tessera-tekstiililaattojen kanssa.

Tessera Seagrass ja In-touch soveltuvat erinomaisesti yhdisteltäväksi Allura Flex -designvinyylilaattojen kanssa, jolloin saadaan vielä lisää mahdollisuuksia ainutlaatuista lattiadesignia varten. Forbo Tessera -tekstiililaatat valmistetaan polyamidikuiduista (nylon), jotka takaavat kestävyyden ja ulkonäön pysyvyyden vaativissakin tiloissa.


Forbo Flooring Systems on osa maailmanlaajuista Forbo-konsernia, joka kuuluu johtaviin lattianpäällyste-, kiinnitys- ja kuljetinjärjestelmävalmistajiin. Suomessa Forbo tarjoaa laajan ja monipuolisen valikoiman lattianpäällysteitä julkiseen ja yksityiseen käyttöön. Laadukkaissa linoleumi-, muovi-, tekstiili- ja sisäänkäynti lattianpäällysteissä yhdistyvät toimivuus, väri ja suunnittelu. Forbolta saat kaikkiin ympäristöihin sopivat ja kestävät lattianpäällysteet.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>