Viimeisimmät julkaisut

Flytour XD valitsi kahvilaansa Parocin uutuustuotteen: ”PARAFON Step on tyylikäs ja toiminnallinen”

Flytour XD on ainutlaatuinen ja elämyksellinen kokonaisuus aivan Helsingin keskustassa. Paikka on myös Parocin uudelle PARAFON Step -akustiikkalevylle ensimmäinen julkinen tila. Tuote lanseerattiin ammattilaisille 10.11.2016.

Helsingin Katajanokalla sijaitseva Flytour XD avautui yleisölle joulukuussa 2016. Rakennuksessa on kaksi eri palvelukonseptia: 4D-elokuvateatteri sekä kahvila. Kohteen rakennustyöt alkoivat heinäkuussa ja seinäpaneelien pystytys elokuussa.

– Kaikki yhteistyökumppanimme ovat suomalaisia ja alansa parhaita toimijoita, Flytour XD:n operatiivinen johtaja Pipsa Vehmanen kertoo. – Parocin osalta valinta oli helppo. Yritys on kotimainen oman erityisalansa uranuurtaja. Jaamme myös samat arvot; vastuullisuus, innovatiivisuus, suomalainen design ja tyytyväinen asiakaskunta, Vehmanen luettelee.

Tuote vastaa tarpeeseen

4D-elokuvateatteri on vuorattu mustalla PARAFON Buller -akustiikkalevyllä. Yhdeksän minuuttia kestävässä elokuvassa Helsingin suosituimmista nähtävyyksistä ääni- ja kuvatehosteilla on iso rooli, mitkä eivät välity katsojalleen ilman täydellistä äänentoistoa ja -tehoa.

– Buller on tavallista akustiikkalevyä paksumpi ja sopii siksi tilaan erinomaisesti, aluepäällikkö Marcus Lönn Parocilta selventää.

Kahvilan puolelle haluttiin enemmän näyttävyyttä jokaista yksityiskohtaa myöten. Parocin uutuustuote, PARAFON Step on ainutlaatuinen paitsi tuotteena, myös kokonaiskonseptina.

– Markkinoilta on puuttunut akustinen tuote, joka on sekä toiminnallinen että tyylikäs, akustiikkalevyn ladonta- ja värimallit yhdessä Parocin kanssa suunnitellut arkkitehti Andreas Lyckefors Arkkitehtitoimisto Bornstein Lyckeforsista kertoo.

Kahvilan sisustuksesta vastanneelle sisustusarkkitehti Kristiina Michelssonille Studio Arcibellasta akustiikkalevyn ominaisuudet olivat mieluisia.

– Sain käyttää rohkeasti mielikuvitusta levyjen ladonnassa, hän iloitsee. – Katon väriksi valitsin beigen, mikä sopii yhteen muun sisustuksen kanssa. Yhdessä näyttävien valaisimien kanssa katto on todellinen katseenvangitsija.

Ensimmäiset kokemukset tilan ja tuotteen toimivuudesta Flytour XD ja Paroc saivat PARAFON Stepin lanseeraustilaisuudessa 10.11. Paikalla oli noin 80 vierasta pääkaupunkiseudun arkkitehti- ja sisustussuunnittelutoimistoista.

– Olemme positiivisesti yllättyneitä; todellisuus oli jopa parempi kuin mitä olimme uskaltaneet toivoa, Lönn paljastaa.

– Flytour XD on suomalaista designia parhaimmillaan, ”perfect match”, Vehmanen päättää.

Lisätietoja:
www.paroc.fi/kampanjat/paroc-step
www.flytourxd.com


Paroc on yksi Euroopan johtavia energiatehokkaiden eristeratkaisujen valmistajia uudis- ja korjausrakentamisen, laiva- ja offshore-teollisuuden, akustoinnin ja muun rakentamisen tarpeisiin. Olemme 80-vuotisen historiamme ajan rakentaneet mainettamme innovaatioiden, tuoteominaisuuksien, teknisen osaamisen ja kestävän kehityksen ansiosta. Tavoitteenamme on toimia jatkossakin innovatiivisena ja luotettavana rakennetun ympäristön kumppanina asiakkaillemme. Työllistämme noin 2020 ihmistä tuotantolaitoksillamme Suomessa, Ruotsissa, Liettuassa, Puolassa ja Venäjällä sekä 14 Euroopan maassa sijaitsevissa myyntitoimistoissa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 410 miljoonaa euroa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>