Viimeisimmät julkaisut

Fira rakentaa Harjulan koulun ja päiväkodin Järvenpäähän

Fira Oy ja Järvenpään kaupunki ovat sopineet Harjulan koulun ja päiväkodin toteuttamisesta. Koulutilat on suunniteltu noin 450 lapselle ja päiväkoti- ja esiopetustilat noin 150 lapselle. Rakennustyöt aloitetaan syksyllä 2020.

Rakennustöiden valmistuttua lapsia ja aikuisia odottavat joustavat ja muunneltavat tilat ja oppimisympäristöt. Rakennustyöt saadaan valmiiksi kevään 2022 aikana, ja käyttäjät pääsevät uusiin tiloihin syksyllä 2022.

Rakennuksen laajuus on noin 6000 bruttoneliötä. Kokonaisuuteen sisältyy noin 1000-neliöinen suojeltu, 1930-luvulta peräisin oleva vanha osa, joka korjataan perusteellisesti.  Suunnittelussa on otettu huomioon tilojen terveellisyys ja turvallisuus. Kiinteistön lämmitysmuoto on maalämpö.

–  Firan kokemus koulurakentamisesta on hyvällä tasolla ja uskomme hyvin alkaneen yhteistyön johtavan laadukkaaseen rakentamiseen, toteaa Järvenpään kiinteistöallianssiin kuuluvan Mestaritoiminta Oy:n projektipäällikkö Niko Rinne.

– Olemme erittäin iloisia, että onnistuimme yhdessä tehdyn tiiviin kehitystyön myötä saavuttamaan tilaajan raamien mukaisen kustannustason ja pääsemme toteuttamaan Harjulan koulun ja päiväkodin uusia tiloja, Firan liike- ja toimitilarakentamisen tuotantojohtaja Jyrki Sivéntoteaa.

Hankkeen urakkamuoto on yhteistoiminnallinen projektijohtourakka.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>