Viimeisimmät julkaisut

Fira perustaa tytäryhtiön rakennusalan asiakaspalveluun

Fira-konserni panostaa entistä enemmän asiakaspalveluun perustamalla uuden tytäryhtiön

Kuva: Fira

Fira Oy:n ja Fira Palvelut Oy:n nykyiset palveluinsinöörit keskitetään uuden, 1.5.2017 toimintansa aloittavan tytäryhtiön työntekijöiksi. Toimitusjohtajana aloittaa Risto Kärkkäinen, joka on työskennellyt yhteisöllisen asumisen ratkaisuja ja palveluita kehittävän Fira Villagen kanssa.

”Firan ytimeen kuuluu asiakaslähtöisyys ja toimiva vuoropuhelu ihmisten kanssa. Ihmis- ja palvelukeskeisyys on kasvava megatrendi, jonka tarpeisiin uusi yritys tarjoaa ratkaisuja. Palveluinsinöörimme pystyvät jatkossa auttamaan asiakkaitamme entistäkin paremmin”, Risto Kärkkäinen kertoo.

Yritys tarjoaa ensimmäisenä Suomessa asukkaille suunnattujen palvelujen konseptia, jossa yhdistyvät Firan asiakkaiden arvostama palveluinsinööritoiminta ja uudet digitaaliset palvelut, esimerkiksi parempi verkkokauppakokemus.

”Perinteisesti asukkaat ovat unohtuneet heti rakentamisvaiheen loputtua, ja meiltä on usein kysytty putkiremontin jälkeen, että miksi lähdette pois. Nyt haluamme muuttaa tämän rakennusalalla vallitsevan käytännön ja varmistaa parhaan mahdollisen asiakaskokemuksen, myös rakennusvaiheen jälkeen. Ensisijaisesti konsepti tulee Firan käyttöön, mutta tavoitteena on luoda koko rakennusalalle parempaa asiakaspalvelua. Haluamme tarjota palveluosaamista muillekin rakennusalan toimijoille”, toteaa Kärkkäinen.

Fira

Kaupungit kasvavat ja elävät ihmisten mukana, asukkaiden ehdoilla. Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle.

Fira-konserniin kuuluu monipuolisia uudis-, korjaus- ja asuntorakentamisen hankkeita päätoteuttajana tekevä Fira Oy, asiakaslähtöisiin putkiremontteihin erikoistunut Fira Palvelut Oy sekä uudenlaisia toimintamalleja kehittäviä startup-yrityksiä. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 170 miljoonaa euroa

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>