Viimeisimmät julkaisut

Fira-konsernin brändi- ja asiakaskokemusjohtajaksi Susanna Paloheimo

Rakennusalaa uudistavan Fira-konsernin brändi- ja asiakaskokemusjohtajaksi on valittu VTM Susanna Paloheimo. Hän vetää Firan brändi- ja asiakastiimiä ja on johtoryhmän jäsen. Paloheimo siirtyy Firalle Fredman Groupin asiakaskokemus- ja brändijohtajan paikalta ja aloittaa uudessa tehtävässään 4.9.2017.

Susanna Paloheimo

”Olen innoissani päästessäni mukaan kertomaan Firan tarinaa ja tuomaan oman osaamiseni niin brändin kuin asiakaskokemuksen kehittämiseen ja johtamiseen. On hienoa päästä yhdessä tekemään Firasta entistä kiinnostavampi sekä asiakkaiden, kumppaneiden että potentiaalisten uusien firalaistenkin näkökulmasta,” sanoo Paloheimo.

Paloheimo on kokenut viestinnän, markkinoinnin, asiakaskokemuksen ja brändäyksen osaaja. Hän on työskennellyt Firan kanssa myös aikaisemmin esimerkiksi Verstas -liiketoiminnan lanseerauksen yhteydessä. Hänellä on myös laajaa kokemusta strategisesta muutoksesta ja sen viestinnästä Fredman Groupin uuden strategian lanseerauksen yhteydessä.

”Minuun vetoaa se, että Firassa on vahva yrittäjähenki. Fira haluaa aidosti luoda uudenlaisia palveluja perinteiselle alalle ja tehdä niitä asiakaslähtöisesti. Myös firalaisten keskuudessa vallitsee hyvä yhteistyön henki sekä keskusteleva ja kannustava työmoraali – nämä ovat juuri niitä asioita joita työyhteisöltä kaipaan,” Paloheimo kertoo.

Paloheimo on työskennellyt aiemmin yrittäjänä viestintätoimisto Taitomyllyssä ja sen jälkeen yrityksen ostaneen Zeelandin Senior Advisorina. Syksystä 2014 alkaen hän on johtanut mm. Elmukelmusta ja ammattikeittiöiden digitaalisesta Fredman Pro -palvelusta tunnetun Eskimo Finland Oy:n muutosta Fredman Groupiksi. Fredmanilla hän on viimeksi johtanut asiakaskokemusta ja brändiä.

“Susanna on tunnustettu digitalisaation ja brändinrakentamisen osaaja. Olemme tehneet hänen kanssaan yhteistyötä aikaisemminkin Firan eri vaiheissa ja onkin upeaa saada hänet nyt mukaan kehittämään liiketoimintamme seuraavaa askelta osana Firan omaa tiimiä,” kertoo Fira-konsernin toimitusjohtaja Jussi Aho.


Fira

Kaupungit kasvavat ja elävät ihmisten mukana, asukkaiden ehdoilla. Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle.

Fira-konserniin kuuluu monipuolisia uudis-, korjaus- ja asuntorakentamisen hankkeita päätoteuttajana tekevä Fira Oy, asiakaslähtöisiin putkiremontteihin erikoistunut Fira Palvelut Oy sekä uudenlaisia toimintamalleja kehittäviä startup-yrityksiä. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja sen liikevaihto vuonna 2016 oli noin 170 miljoonaa euroa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>