Viimeisimmät julkaisut

Fimpecille tytäryhtiö Chileen

Teollisuus-, kiinteistö- ja infrahankkeiden rakennuttamiseen ja projektinjohtoon erikoistunut Fimpec Oy laajentaa liiketoimintaansa Chileen. Fimpec on perustanut Santiagoon tytäryhtiö Fimpec Chile SpA:n.

Kuva: fimpec.fi

Fimpec Oy:n mukaan tytäryhtiö Fimpec Chile SpA vahvistaa Fimpecin asemaa ja toimintamahdollisuuksia Latinalaisessa Amerikassa. Fimpecillä on ennestään Uruguayssa tytäryhtiö Fimpec Uruguay S.A, jonka alaisuudessa Chilen tytäryhtiö toimii.

Chilen pääkaupungissa Santiagossa sijaitsevassa Fimpec Chile SpA:ssa työskentelee tällä hetkellä kaksi henkilöä, mutta määrä kasvaa Fimpecin mukaan keväällä 2021 jo käynnissä olevan projektin tarpeiden mukaan. Tytäryhtiötä johtavat asennusjohtamisen palveluista Fimpecissä vastaava operatiivinen johtaja Timo-Pekka Aaltonen ja Fimpec Uruguay S.A:n toimitusjohtaja Marko Mäkimartti.

”Uuden tytäryhtiön kautta on mahdollista palvella asiakkaita Chilessä parhaiten ja hoitaa velvoitteet paikallisten lakien ja säännösten mukaisesti. Se tarjoaa myös mahdollisuudet laajentaa toimintaa Chilessä ja Etelä-Amerikassa yhdessä Uruguayn tytäryhtiömme kanssa”, Aaltonen toteaa.

Fimpecin mukaan Chile on sille luonteva laajentumiskohde; yritys on osallistunut perustamisestaan lähtien rakennushankkeisiin Uruguayssa ja Brasiliassa. Tytäryhtiö Fimpec Uruguay S.A:n perustettiin Montevideoon vuonna 2017.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>