Viimeisimmät julkaisut

Fidelix osti Säätölaitehuollon

Rakennusautomaatiota ja olosuhdehallintaa tarjoava Fidelix on ostanut kaikki Säätölaitehuollon osakkeet. Säätölaitehuolto on taloteknisten palveluiden toimittaja asuinkiinteistöihin pääkaupunkiseudulla.

Kuva: saatolaitehuolto.fi

Fidelixin mukaan asuinkiinteistöt digitalisoituvat nopealla tempolla ja rakennusautomaatiolla on merkittävä rooli asuinrakennusten sisäolosuhteiden ja energiakustannusten optimoinnissa.

“Säätölaitehuollolla on lähes 50 vuoden kokemus asuinrakennusten omistajien, kiinteistöhuollon ja asukkaiden haasteiden ratkaisemisesta. Meillä on erinomainen maine palvelevana yhtiönä. Olemme tehneet yhteistyötä Fidelixin kanssa melkein kaksi vuosikymmentä ja olemme innoissamme saadessamme tämän tilaisuuden olla osa Fidelixiä. Uskomme, että Fidelix voi laajentaa tarjontaamme asuinrakennusten omistajille”, sanoo Säätölaitehuollon toimitusjohtaja Tomi Silvonen.

”Säätölaitehuollon ja Fidelixin osaamiset täydentävät ja vahvistavat toisiaan palvelemaan entistä paremmin asuinrakennusten omistajia ja kiinteistönhuoltoa. Olemme yhdessä entistä vahvempia parantamaan sisäilmastoa ja säästämään energiaa asuinrakennuksissa”, sanoo Fidelixin toimitusjohtaja Tero Kosunen.

Fidelix-konsernin proforma-liikevaihto on noin. 52 miljoonaa euroa, ja konserni työllistää yli 350 henkilöä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>