Viimeisimmät julkaisut

Eteran rakennuttama yli sadan asunnon kohde harjakorkeudessa Vantaalla

Eläkevakuutusyhtiö Etera rakennuttaa yli sata asuntoa Vantaan Viertolaan. Kohde on edennyt harjannostajaisvaiheeseen. Asunnot valmistuvat joulukuussa 2016.

Asunto Oy Vantaan Osmanheikkiin tulee 117 asuntoa ja noin 350 neliön suuruinen päivittäistavarakauppa. Lisäksi yhtiöön tulee 43-paikkainen autohalli. Asuntojen vuokrattava huoneistoala on yhteensä 5 587 neliötä.

eteraKohteen kehittäjä ja pääurakoitsija on Varte Oy. Kohteen on suunnitellut Arkkitehtitoimisto Käppi Oy. Asunnot valmistuvat joulukuussa 2016, ja niitä vuokraa Ovenia Oy.

”Uskomme, että pienehköille vuokra-asunnoille on hyvin kysyntää, ja eläkeyhtiölle asunnot ovat turvallisia sijoituskohteita”, Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta sanoo.

”Hyvällä sijainnilla olevat vuokra-asuntokohteet ovat Eteran reaalisijoitusten ytimessä ja näihin ollaankin selkeästi panostamassa osana lähiajan strategiaa”, reaalisijoitusjohtaja Jukka Reijonen sanoo.

”Asunto Oy Vantaan Osmanheikki on asuntomäärältään Varten suurin omaperustainen hanke kuluvalla tilikaudella. Kaiken kaikkiaan Vartella on tällä hetkellä rakenteilla noin 600 asuntoa, joista pääkaupunkiseudun osuus on 400. Nyt harjakorkeuteen edennyt kohde on osoitus omasta vahvasta osaamisestamme antaen hyvän pohjan jatkaa toimintamme vahvistamista ja kasvuamme asuntorakentajana pääkaupunkiseudulla”, Varten hankejohtaja Janne En kertoo.

Etera sijoittaa aktiivisesti Suomeen. Eteran 5,8 miljardin euron sijoitusomaisuudesta noin 40 prosenttia on Suomessa. Etera sijoittaa kotimarkkinoille erityisesti reaalisijoitusten ja yrityssijoitusten kautta. Kiinteistösijoituksissaan Etera edistää energiatehokasta ja ympäristövastuullista rakennuttamista.


Etera – Tässä ajassa.

Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. etera.fi kertoo enemmän.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>