Viimeisimmät julkaisut

Espoo ostaa Rambollin tilanhallintajärjestelmän

Espoon tilapalvelut parantaa tilojensa käyttöä tilahallintajärjestelmällä

Espoon tilapalvelut ottaa käyttöönsä graafisen tilahallintajärjestelmän parantaakseen tilojensa käyttöä ja saavuttaakseen kustannussäästöjä. Järjestelmän toimittaa Ramboll.

Kilpailutuksen kautta valittiin RambollFM-tilahallintajärjestelmä, johon siirretään kaupungin tilojen pohjakuvat sekä tiedot tiloista sekä käyttäjien ja vuokralaisten määristä.

Espoon kaupungilla on tiloja noin 1 850 rakennuksessa, kuten virastoja, päiväkoteja, kouluja, terveysasemia ja varastorakennuksia. Tavoitteena on vuoteen 2020 mennessä viedä järjestelmään ne noin 400 rakennusta, mitkä ovat toiminnan kannalta tärkeimpiä.

– Analysointityökalun avulla pystymme palvelemaan tilojen käyttäjiä paremmin ja saamme työkalun palveluverkkomme kehittämiseen, sanoo toimitilapäällikkö Antti Mäntynen Tilapalvelut-liikelaitoksesta.

– RambollFM-tilahallintajärjestelmän avulla asiakkaamme pystyvät tunnistamaan entistä paremmin vajaakäytössä olevat tilat ja tilojen käyttäjät. Näin tilat saadaan tehokkaampaan käyttöön, kertoo yksikönpäällikkö Kimmo Nikama Rambollista.

RambollFM-tilahallintajärjestelmä on käytössä useissa sairaaloissa, kauppakeskuksissa ja toimistorakennuksissa. Internetpohjainen palvelu toimii myös mobiiliversiona.


Ramboll on johtava kansainvälinen suunnittelu- ja konsultointialan yritys. Säätiöomisteisessa yhtiössämme työskentelee 13 200 eri alojen ammattilaista globaalisti. Suomessa toimimme maanlaajuisesti 2200 asiantuntijan voimin. Tarjoamme asiantuntijapalveluja infrastruktuurin, ympäristön ja rakennusten suunnitteluun, rakennuttamiseen, rakentamiseen ja ylläpitoon sekä johdon konsultointiin. Työmme tavoitteena on luoda aidosti koko yhteiskunnan toimintaa kehittäviä ratkaisuja. Tässä onnistumisen takaa osaava ja näkemyksellinen henkilöstömme. www.ramboll.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>