Viimeisimmät julkaisut

Enersense toimittaa voimajohdon Karhunnevankankaan tuulivoimapuistoon

Enersense International Oyj:n Power-liiketoimintaan kuuluva tytäryhtiö Empower PN Oy on voittanut wpd Construction Finland Oy:n kilpailutuksessa sopimuksen Karhunnevankankaan tuulivoimapuistoon liittyvästä 110 kV voimajohtourakasta.

Kuva: wpd

Jylkkä–Karhunnevankangas -voimajohto toimii tuulipuiston liittymisjohtona kantaverkkoon. Rakennustyöt käynnistyvät maaliskuussa 2021 ja kestävät noin vuoden verran. Osapuolet ovat sopineet, että sopimuksen arvoa ei julkaista.

“Nyt tehty sopimus on meille tärkeä, koska se mahdollistaa rakenteilla olevan ison tuulipuiston sähköntuotannon siirtämisen kantaverkkoon. Enersense vakuutti meidät neuvotteluissa osaamisellaan sekä kattavalla kokemuksella ja referensseillä voimajohtorakentamisesta, mikä helpotti päätöksentekoamme”, wpd Construction Finland Oy:n rakentamispäällikkö Tuomas Lapp toteaa.

“Olemme iloisia päästessämme laajentamaan yhteistyötä wpd:n kanssa. Strategiamme mukaisesti haluamme olla keskeisessä roolissa mahdollistamassa päästötöntä yhteiskuntaa, ja tuulivoimaan liittyvät rakentamishankkeet ovat yksi keskeinen osaamisalueemme”, toteaa Enersensen Power-liiketoiminnasta vastaava liiketoimintajohtaja Juha Silvola. 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>