Viimeisimmät julkaisut

Energiatehokas vaahtoeristäminen nykyaikaistaa eristämisen

Innovatiivinen vaahtoeriste tuo lämpöeristämisen nykyaikaan. Ruiskuttamalla asennettava Icynene-vaahtoeriste on eristysarvoltaan merkittävästi tehokkaampi kuin villa, mutta toisin kuin tähän asti käytössä olleet uretaanivaahdot, se on täysin hengittävä materiaali. Ympäristöarvot, energiatehokkuus ja terveellinen sisäilma ovat rakentamisessa yhä tärkeämpiä arvoja, ja eristevalinnalla on näihin kaikkiin suuri merkitys.

Laskee energiakustannuksia ja parantaa sisäilman laatua

Kanadassa kehitetty energiatehokas Icynene-vaahtoeriste on osa uutta vihreän rakentamisen tapaa, sillä se pienentää rakennuksen CO2-päästöjä ja laskee jopa 50 % energiakustannuksia. Myrkyttömästi vesiruiskutettava, ilmatiivis ja hengittävä vaahtoeriste ehkäisee homeen ja kosteuden muodostumista rakenteisiin tehden rakennuksesta terveen ja sisäilmasta terveellisen hengittää.

Vaahtoeriste ruiskutetaan suoraan kohteeseen, jossa se laajenee nestemäisestä tilastaan noin satakertaiseksi täyttäen kaikki kolot ja taskut. Huokosiltaan avoin ja tiheydeltään matala vaahtoeriste tarjoaa ihanteellisen U-arvon ja ilmatiiviyden materiaalia säästäen. Vaahtoeriste maksaa itsensä takaisin energiakustannusten säästönä keskimäärin jo kolmen–neljän vuoden kuluttua asennuksesta. Valmistaja myöntää tuotteelle 25 vuoden takuun.

Nopeampi tapa eristää

”Tarve parantaa rakennuksen energialuokkaa tekee vaahtoeristeestä tänä päivänä erittäin kiinnostavan tuotteen”, sanoo Icynene-vaahtoeristeen myynnistä ja asennuksesta vastaavan Pro Hole Oy:n Marko Konkari. ”Vaahtoeriste on kaiken muun lisäksi entistä nopeampi tapa eristää, sillä ammattilaisemme hoitavat työn alusta loppuun, ja eriste kuivuu saman tien.” Vaahtoeriste sopii käytettäväksi niin uudisrakentamisessa kuin remonttikohteissa, myös julkisissa tiloissa. Pro Hole Oy on asentanut vaahtoeristeen viimeisten kuuden kuukauden aikana Konkarin mukaan jo yli 15 kohteeseen, muun muassa Espoossa Tunfallintiellä ja Kirkkalantiellä.

CE-merkitty Icynene-vaahtoeriste on Suomessa VTT:n hyväksymä. Lisäksi se on testattu ja tarkastettu useissa sertifiointilaitoksissa eri puolilla maailmaa. Tuotteen paloluokka on E.

Lisätietoja: Pro Hole Oy Marko Konkari puh. 0400 400 441, marko.konkari@gmail.com,

www.vaahtoeriste.fi ja www.prohole.fi.

Referenssikuva - Tunfallintie

Referenssikuva – Tunfallintie

Yli 30 vuotta timanttiporauksen parissa toiminut Pro Hole Oy aloitti Icynene-vaahtoeristeen myynnin ja asennuksen keväällä 2015, ensimmäisenä yrityksenä Suomessa. Pro Hole Oy työllistää 20 korkean turvallisuusluokituksen omaavaa ammattilaista. 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>