Viimeisimmät julkaisut

Elspecta Oy liittyy Kiwa Inspectaan

Inspecta Oy ja Elspecta Oy ovat sopineet yrityskaupasta, jossa Elspecta Oy:n koko osakekanta siirtyy Inspecta Oy:n omistukseen

Kuva: Inspecta

Sopimus allekirjoitettiin 1.12.2017. Elspecta on suomalainen tarkastuslaitos, jonka palveluihin kuuluvat mm. hissien, nosto-ovien sekä sähkölaitteistojen tarkastukset ja asiantuntijapalvelut. Asiakkaidemme sopimukset eivät muutu tässä vaiheessa.

”Haluamme vahvistaa osaamistamme ja varmistaa koko maan kattavan laadukkaan palvelukokemuksen parhaiden asiantuntijoiden avulla. Elspectan henkilöstöllä on paljon osaamista ja korkealaatuinen tekemisen meininki, mikä sopii hyvin yrityskulttuuriimme sekä auttaa meitä rakentamaan asiakkaillemme yhä toimivampia palvelukokonaisuuksia. Toivotan johtoryhmämme puolesta kaikki uudet asiantuntijamme tervetulleeksi vakaaseen taloomme.” – kommentoi kauppaa tuoreeltaan liiketoimintajohtaja Jukka Taitto Kiwa Inspectasta.

”Toimialoillamme on viime vuosina tapahtunut isoja muutoksia. Säädökset ja standardit muuttuvat samalla kun laitteet kehittyvät ja teknistyvät. Tarkastuslaitoksille asetetut vaatimukset ovat edellisten johdosta jatkuvasti kasvaneet. Pohdimme miten vastata jatkuvasti muuttuviin ja kasvaviin vaatimuksiin sekä olla mukana kehittämässä ja varmistamassa turvallisuutta. Tähän kysymykseen parhaimman vastauksen ja kehityksen suunnan antoi yhdistyminen toisen tarkastuslaitoksen kanssa. Meillä on yhteiset juuret aina Sähkötarkastuskeskuksesta lähtien ja molemmilla on selkeä käsitys tarkastustoiminnan kehittämisestä. Toteutuneen kaupan myötä asiantuntijamme saavat hyvän ja turvallisen työpaikan ja voivat edelleen osallistua turvallisuuden varmistamiseen. Näin on hyvä suunnata yhdessä eteenpäin.” toteaa Elspecta Oy:n entinen toimitusjohtaja Guy Norrgrann

Kiwa Inspecta on pohjoismaiden johtava tarkastusyritys, jonka palveluihin kuuluvat tarkastus-, testaus-, sertifiointi-, tekninen konsultointi- sekä koulutuspalvelut. Olemme osa maailmanlaajuista Kiwa-konsernia, joka työllistää yli 4600 asiantuntijaa maailmanlaajuisesti.

Elspectan asiakastyö jatkuu toistaiseksi kuten ennenkin. Elspecta Oy sulautuu ensi kevään aikana Inspecta Tarkastus Oy:öön. Palveluiden myynnistä vastaavat sen jälkeen Kiwa Inspectan laitteistotarkastuksen aluepäälliköt. Heiltä voit hankkia hissi- ja sähkötarkastusten lisäksi palo- ja sammutuslaitteistojen tarkastukset ja muita rakennetun ympäristön ja teollisuuden palveluita sekä sertifiointipalveluita. Elspectan brändi tulee ensi kevään aikana vaihtumaan Kiwa Inspectan brändiksi, tarkastusasiakirjoja ja -tarroja myöden.

Elspectan toimiva johto ja hallitus vaihtuvat. Jukka Taitto on jatkossa yrityksen toimitusjohtaja, yhtiön hallitukseen kuuluvat hänen lisäkseen Kiwa Inspectan maajohtaja Topi Saarenhovi ja talousjohtaja Jari Haavisto.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>