Viimeisimmät julkaisut

EKE-Rakennukselta kolme kerrostaloa Saunalahteen

EKE-Rakennus Oy rakentaa Espoon Saunalahden palveluiden välittömään läheisyyteen kolme kerrostaloyhtiötä, joihin tulee yhteensä 114 asuntoa

Havainnekuva: Eke

Vapaarahoitteisten omistusasuntojen koot vaihtelevat yksiöistä neljän huoneen perheasuntoihin. Ensimmäisenä valmistuvat Asunto Oy Saunalahden Hyrrän 47 uutta kotia. Hyrrän sekä Asunto Oy Saunalahden Vinssin ja Asunto Oy Saunalahden Navigaattorin esirakentaminen tonteilla on alkanut keväällä 2017.

Saunalahden kerrostaloyhtiöt sijaitsevat omalla tontilla, ja suojaisalle korttelipihalle on suunnitteilla viihtyisä puutarha- ja leikkialue ja viljelyslaatikoita. Asuntojen ylimmän kerroksen huoneistoista aukeavat laajat näkymät yli Saunalahden. Parkkihallista noustaan hissillä suoraan kerroksiin.

Espoonlahden ulkoilumaastot ovat lähietäisyydellä, ja meren ääreen rantareitille on vain noin 500 metrin matka. Bussilinjat muualle Espooseen ja Helsinkiin kulkevat läheistä Kauklahdenväylää, ja tulevalle länsimetron Kivenlahden asemalle tulee matkaa noin kaksi kilometriä. Läheisessä Saunalahden yhtenäisessä peruskoulussa on myös tilat päivähoidolle, nuorisotoimelle ja kirjastolle. Myös ruotsinkielinen koulu sijaitsee lähialueella.

Espoolainen EKE-Rakennus Oy on osa kansainvälistä perheomisteista konsernia. EKEllä on rakenteilla useita pientalo- ja kerrostaloalueita pääkaupunkiseudulla. EKE:n asuntorakentamisen visiona on tarjota mahdollisuus asua samassa asunnossa ja asuinalueella elämäntilanteiden muuttuessa. Pien- ja kerrostalorakentamisen lisäksi, EKEn kehittämä uniikki Loft by EKE -konsepti vastaa asumisen yksilöllisiin tarpeisiin.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>