Viimeisimmät julkaisut

Eas LED – Riippuvalaisinklassikko. Uusi teknologia. Uudet värit.

Tunnetun ruotsalaisen muotoilijan, Olle Andersonin Eas-riippuvalaisin vuodelta 1996 on nykyään klassikko. Sen luonnollinen, selkeä muoto on osoittanut säilyttävän arvonsa. Valaisin edustaa pohjoismaista, vähäeleistä kauneutta, joka suorastaan kutsuu luokseen.

Eas-valaisin on nyt varustettu LED-valonlähteellä. Se antaa puhdasta ja lämminhenkistä valoa, jonka loisteessa nautitaan gourmet-aterioista hyvässä seurassa sekä positiivisten ajatusten siivittämästä tunnelmasta.

Valaisinsarjaa on täydennetty uusilla, houkuttelevilla väreillä, jotka muotoilija Olle Anderson on hyvin harkiten valinnut. Rubiininpunainen, turkoosi, siniharmaa, luumunvioletti ja beige ovat tulleet piristämään mitä tahansa sisustusta mustan, valkoisen ja alumiininharmaan värin lisäksi.

Erilaisiin ryhmiin aseteltuna Eas LED muodostaa suurempia oleskelutiloja. Vastaanottotiskin valaisinryhmänä se rajaa tilan kahteen suuntaan erottaen tilan eri toiminnot toisistaan esim. toimiston tai hotellin aulassa. Eri korkeuksille aseteltuna, pistemäisenä ryhmänä se ylläpitää kehämäistä tilaa – kenties luoden ravintolan kahvila- tai ruokailualueen tai vapaan keskustelualueen tunnelman sohvaryhmän valaistusratkaisuna.

Värilämpötila on keskeinen seikka huonetilan tunnelmaa luotaessa. Eas LED-riippuvalaisin voidaan valita joko 3000- tai 4000 kelvinin värilämpötilalla varustetulla led-modulilla. Valon värin synnyttämä tunnelma yhdistettynä valaisimen muodon tinkimättömään, pelkistettyyn kauneuteen luovat tälle valaisimelle lukemattomat käyttömahdollisuudet julkisten tilojen riippuvalaisimena.

 

Lisätietoja tuotteesta:

Glamox Luxo Lighting Oy

Juha Rajala

Tekninen johtaja

etunimi.sukunimi@glamoxluxo.com

www.glamoxluxo.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>