Viimeisimmät julkaisut

Domus Yhtiöt Oy uudistaa brändejään

Domus Ikkunat ja ovet on nyt Domlux

Suomalainen perheyritys Domus Yhtiöt Oy kirkastaa ja selkeyttää brändejään. Domus Ikkunat ja ovet kuuluvat uudistuksen myötä Domlux-brändiin, joka on nimenä tuttu jo Ruotsin markkinoilta. Domus Keittiöt ja kodin kalusteet jatkaa Domus-nimen alla. Näin viestinnästä tulee selkeämpää ja yrityksen tarjoamat erilaiset ratkaisut on helpompi hahmottaa.

– Selkeyttääksemme toimintojamme niin sisäisesti kuin ulkoisesti olemme tehneet vuoden 2016 ajan kehitystyötä molemmissa liiketoimintayksiköissämme. Domus Yhtiöillä on kaksi liiketoimintayksikköä, keittiöt ja kodin kalusteet sekä ikkunat ja ovet. Aiemmin molemmat yksiköt ovat toimineet samalla Domus-nimellä. Yrityksen ulkopuolelle uudistuksen näkyvin osa on ikkunatoimintojemme nimenmuutos. Domus Ikkunat ja ovet on nyt Domlux Ikkunat ja ovet, jolla nimellä olemme toimineet Ruotsin markkinoilla jo vuosikausia, kertoo toimitusjohtaja Mika Kaukonen Domus Yhtiöt Oy:stä.

Domlux suunnittelee ja valmistaa ikkunoita ja ovia pohjoisen vaativiin ja vaihteleviin olosuhteisiin, ja on näin ollen todellinen pohjoisten olojen asiantuntija. Brändi-ilmeen lisäksi uudistettu verkkopalvelu palvelee entistäkin paremmin sekä rakentavia ja remontoivia kuluttajia että projektiasiakkaita. Korkeatasoista asiakaspalvelua kehitetään edelleen jatkuvasti.

– Domlux on laadukas pohjoismainen toimija, jonka tuotteet ovat huippuunsa kehiteltyjä.

Pitkien perinteiden muovaamat laadukkaat asiantuntijoiden tarjoamat palvelut eivät uudistuksen myötä häviä minnekään, päinvastoin. Palveluita kehitetään jatkuvasti. Kotimaisuus, ammattilaisyhteistyö, hyvä hinta-laatusuhde ja toimitusvarmuus tulevat olemaan valttejamme tulevaisuudessakin, Kaukonen toteaa.

Yhtiön molempien brändien uudistuneet verkkopalvelut ovat nyt avoinna osoitteessa www.domlux.fi ja www.domus.fi.

Domus Yhtiöt Oy on suomalainen, lähes 70-vuotias perheyritys, jonka juuret ovat perinteisessä käsityöosaamisessa. Domus Yhtiöissä yhdistyvät perheyrityksen perinteet, modernit tuotantoratkaisut, uusien innovaatioiden hyödyntäminen sekä pitkäkestoinen kehitys ja korkea laatu. Yhtiö luo työpaikkoja yli 20 paikkakunnalle ja työllistää jatkuvasti lukuisia suomalaisia alihankkijoita, jälleenmyyjiä ja muita yhteistyökumppaneita. Vastuullista ajattelua edistetään muun muassa kehittämällä kierrätettäviä ja pitkäikäisiä tuotteita. Domus Yhtiöt Oy:n tuotteille on myönnetty Avainlippu. 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>