Viimeisimmät julkaisut

Dieta Group vahvistaa asemaansa Ruotsissa

Pohjoismainen ammattikeittiölaitteiden tarjoaja Dieta Group on vahvistanut asemaansa Ruotsin markkinoilla ostamalla Westergrens Storköksteknik (WS AB) sekä Westergrens Storköksteknik i Syd (WS i Syd AB) osakeyhtiöiden kaikki osuudet. Kauppakirjat allekirjoitettiin ja omistajuus siirtyi Dieta Groupille ensimmäisen osalta 30. joulukuuta 2016 ja toisen osalta 20. huhtikuuta 2017.

Molemmat yritykset WS AB sekä WS i Syd AB ovat vakaavaraisia palveluntarjoajia Ruotsin Horeca-sektorilta. Yritykset täydentävät toisiaan kattaen maantieteellisesti Ruotsin kolme suurinta kaupunkia. WS AB toimii Eskiltunan alueella Tukholman läheisyydessä, kun taas WS i Syd AB:lla on toimipiste sekä Malmössä että Götteborgissa. Molempien yritysten asiakkaita ovat niin yksityisen ravintolasektorin kuin julkisenkin sektorin, kuten oppilaitoisten ja sairaaloiden, toimijat.

Yrityskaupoilla Dieta Group kehittää merkittävästi valmiuttaan palvella ruotsalaisia asiakkaitaan. Molempien yritysten aiemmat omistajat jatkavat työskentelyä yrityksissä tukien Dietan tulevaa kasvua ja varmistaen palvelujensa tehokkaan yhdistymisen osaksi Groupin tarjontaa. Uusien yrityskauppojen myötä Dieta Groupin tämänhetkinen vuosittainen liikevaihto Ruotsissa on noin 10 miljoonaa euroa (95 miljoonaa SEK).

Dieta Group valmistaa ja markkinoi Horeca-alan tuotteita ja palveluita ruokapalvelualalla toimiville asiakkailleen Ruotsissa, Suomessa ja Virossa. Dieta Group -konsernin liikevaihto on yhteensä noin 45 miljoonaa euroa ja se työlistää n. 170 työntekijää. Dieta Groupin omistaa suomalainen sijoitusyhtiö MB Rahastot sekä Groupin toimiva johto.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>