Viimeisimmät julkaisut

DI Heikki Jyrämä MoMent ry:n uudeksi puheenjohtajaksi

Modernit viemärisaneerausmenetelmät (MoMent) ry:n uudeksi puheenjohtajaksi on nimetty 1.1.2018 alkaen DI Heikki Jyrämä, 54 v

Kuvassa: Heikki Jyrämä. Kuva: MoMent ry.

Jyrämä on alan asiantuntija ja moniosaaja. Hän on toiminut runsaat kymmenen vuotta viemärisaneerausalan asennusliiketoiminnan tuotantojohdossa ja vastannut toiminnan kehittämisestä sekä työturvallisuudesta. Jyrämä on ollut myös johtoryhmän jäsenenä, viimeksi Picote Oy:ssä.

Tämän vuoden alussa Jyrämä perusti oman yrityksen, Sukitusvalvonta Heikki Jyrämän. Yritys on erikoistunut tarjoamaan ammattitaitoista viemäreiden saneerauksen suunnittelua ja valvontaa sekä alaan liittyvää konsultointia.

Viemärisaneerausalan yritysmäärä kehittyy voimakkaasti

Viemärisaneerausala on kehittynyt kymmenessä vuodessa voimakkaasti sekä teknisesti että määrällisesti. Tällä hetkellä alalla toimivia yrityksiä on jo satakunta ja lisää perustetaan kaiken aikaa.

”Aikanaan sisäpuolinen saneeraus oli vähän kummajainen remonttitarjonnassa, mutta tänä päivänä se on varteenotettava vaihtoehto viemäreiden saneerauksessa. Isännöintiliiton tekemän putkibarometritutkimuksen mukaan sukituksen suosio kasvaa joka vuosi. Se ei ole sinänsä ihme, koska sukituksen edut perinteiseen remonttiin verrattuna ovat ylivoimaiset”, sanoo Heikki Jyrämä.

MoMentin rooli tulevaisuudessa

MoMentin tavoitteena on välittää viemärisaneerausalaan liittyvää oikeata ja asiallista tietoa kaikille sidosryhmille laaja-alaisesti.

”Vaikka sisäpuolinen saneeraus on ollut käytössä jo kauan, se on monelle jopa rakennusalalla työskentelevälle melko tuntematon asia”, toteaa Jyrämä.

MoMent ry:n tavoitteena on luoda yhteiset normit koko viemärisaneerausalalle ja toimia tässä prosessissa koordinaattorina. Yhdistys pyrkii kehittämään entisestään alan toimintaedellytyksiä yhteistyössä alan järjestöjen ja liittojen kanssa.

 

MoMent ry – Modernit viemärisaneerausmenetelmät ry on viemärisaneerausalalla toimivien yritysten valtakunnallinen keskusjärjestö ja edunvalvoja. Tavoitteena on luoda normit alan sisällä toimijoille ja viedä alaa kansallisen standardisoinnin suuntaan. Yhdistyksen toiminta keskittyy uusien menetelmien laadun varmistamiseen ja niiden tunnettuuden lisäämiseen rakennusalalla, taloyhtiöissä ja viranomaisten keskuudessa.

MoMent ry on perustettu vuonna 2009. Yhdistyksen jäseninä ovat kaikki alan merkittävimmät yritykset, sekä urakointi-, valvonta- että laitemyyntipuolelta. MoMent ry:n jäseneksi hyväksytään Suomessa toimivien modernien viemärisaneerausmenetelmien parissa työskenteleviä yrityksiä sekä muuten alasta kiinnostuneita toimijoita ja yhdistyksiä. www.momentry.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>