Viimeisimmät julkaisut

Cramo saa voimansa jatkossa vedestä

Cramo Finland Oy on tehnyt Vattenfall Oy:n kanssa sopimuksen EPD-ympäristömerkityn vesisähkön toimittamisesta. Yhteistyö tukee Cramon kestävän kehityksen ohjelman tavoitteitta, joiden päämääränä on ympäristöstä huolehtiminen sekä kestävän kasvun ja toiminnan varmistaminen.

Kuva: Pixabay

EPD-ympäristötuoteseloste (Environmental Product Declaration) perustuu kansainvälisiin ISO-standardeihin. Seloste listaa tuotteen ympäristövaikutukset sen koko elinkaaren ajalta. Järjestelmä on puolueettoman, kolmannen osapuolen verifioima. EPD-vesisähköllä on alkuperätakuu, joka varmentaa, että sähkö on tuotettu uusiutuvista energialähteistä.

Vastuullisuus on yksi Cramon strategian kulmakivistä. Tavoitteellisen toiminnan työkaluna on Cramo Care -ohjelma, joka etsii koko ajan myös uusia mahdollisuuksia, kohteita ja yhteistyökumppaneita, joiden avulla vastuullisuutta voidaan entisestään lisätä.

”EDP-järjestelmän avulla voimme edistää ympäristötavoitteittemme toteutumista,” kertoo Cramo Finland Oy:n toimitusjohtaja Tatu Hauhio. ”Yhteistyö sopii hyvin kestävän kehityksen -ohjelmaamme. Meillä on käynnissä monia ympäristöhankkeita, kuten EcoFleet-tuotetarjonta. Sen valikoimassa on aiempaa vähäpäästöisempiä koneita ja laitteita vaihtoehtona perinteisemmille tuotteille.”

Vattenfall on Pohjoismaiden johtava sähkönmyyjä, joka tarjoaa yritysasiakkailleen EPD-sertifioitua uusiutuvaa energiaa.

”Vattenfall panostaa voimakkaasti uusiutuvan energian tuotantoon ja kestävään sähkön kulutukseen. Tavoitteenamme on olla fossiilivapaita yhden sukupolven kuluessa. Uskomme, että tämä on menestyksellisen liiketoiminnan edellytys ja myös linjassa asiakkaidemme odotusten kanssa”, Vattenfallin toimitusjohtaja Elina Kivioja sanoo.

Vesisähköä on alettu käyttää Cramon toimipisteissä kevään 2018 aikana. Uudistus koskee kaikkiaan 39:tä Cramon toimipistettä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>