Viimeisimmät julkaisut

Cramo perustaa verkkovuokraamon

Cramo haluaa olla rakennusalan digitaalisessa kehityksessä edelläkävijä ja tarjoaa jatkossa asiakkailleen vuokrauspalvelunsa myös verkossa. Uusi eCRent-verkkovuokraamo avaa ovensa yritysasiakkaille joulukuussa.

Cramo uudistaa sekä konsernin että kaikkien toimintamaidensa verkkosivujen ilmeen ja ympäristön. Samalla avaa ovensa eCRent-verkkovuokraamo (lausutaan easy rent) yritysasiakkaille Suomessa, Saksassa ja Ruotsissa. Cramo ottaa eCRent-palvelun käyttöön myös useissa muissa konsernin toimintamaissa ensi vuoden alussa.

− Olemme Cramolla rakennuskonevuokrausalan edelläkävijöitä ja tarjoamme asiantuntemuksemme asiakkaidemme käyttöön nyt myös digitaalisesti. Verkkopalvelut ovat asiakkaillemme yhä tärkeämpiä, joten olemme vastanneet heidän toiveisiinsa ja monipuolistaneet palveluvalikoimaamme, kertoo Cramo Finlandin toimitusjohtaja Tatu Hauhio.

cramo_kuva

eCRent palvelee ympäri vuorokauden

Uusi eCRent-verkkovuokraamo palvelee erityisesti niitä Cramon asiakkaita, jotka haluavat hoitaa asiointinsa mieluiten verkossa. Palvelu toimii saumattomasti myös mobiilisti.

− Usein laitetilaukset meille tehdään työmailla haastavissa olosuhteissa, toisinaan myös toimistoaikojen ulkopuolella. Asiointi verkkovuokraamossamme on yhtä helppoa, mutta nopeampaa kuin piipahdus vuokraamolla tai puhelinsoitto meille. Tilauksen meille voi tehdä napin painalluksella riippumatta kellonajasta, summaa Cramo Oyj:n tuore eChannel Manager Elina Aalto.

eCRent kattaa Cramon suosituimmat laitteet ja kaluston. Asiakas voi tilata tuotteen verkossa joko kuljetuksen kera suoraan työmaalle tai noutaa sen itse Cramon vuokraamosta. Verkkovuokraamossa hoituvat myös laitteiden palautukset. Palvelu listaa asiakkaan tilaushistorian työmaittain, joten asiakas voi tutkia omaa vuokraushistoriaansa ja pysyä perillä kalustotarpeistaan entistä helpommin.

− Tulemme kehittämään ja laajentamaan verkkopalvelujamme jatkuvasti ja toivomme asiakkailtamme palautetta. Tämä on meille iso digitaalinen askel eteenpäin. Toivomme, että voimme tuottaa asiakkaillemme mainioita päiviä nyt myös verkossa, Aalto sanoo.

eCRent-verkkovuokraamon löydät verkkosivuiltamme osoitteesta www.cramo.fi sekä suoraan sivuillamme osoitteessa ecrent.cramo.com/fi-fi/start.


Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramo on alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 15 maassa noin 330 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Vuoden 2015 liikevaihto oli 668 miljoonaa euroa. Cramo Finland toimii yli 400 työntekijän voimin noin 60 toimipisteessä. Cramo Finland on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä. www.cramo.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>