Viimeisimmät julkaisut

Cramo Finland Oy: Verkkovuokraamossa myös kuljetuskulut näkyvissä

Cramon verkkopalvelun uusin ominaisuus on kuljetuskulujen näkyminen suoraan ostoskorissa, jolloin ylimääräiset kustannukset eivät tule yllätyksenä asiakkaalle.

”Asiakkaamme ovat toivoneet lisää läpinäkyvyyttä mm. hinnoitteluun, joten lähdimme Suomessa kehittämään Cramo Groupin pilottimaana järjestelmää, jossa kuljetuskustannukset näkyvät heti ostoksen yhteydessä. Uusi TMS-järjestelmä laskee hinnan muun muassa rahdin painon ja kuljetusetäisyyksien mukaan. Taustalla oleva logiikka osaa myös määritellä, milloin kalusto voidaan lähettää yhdellä kuljetuksella ja milloin tarvitaan useampi auto. Vastaavaa dynaamista rahtilaskuria ei ole vielä kilpailijoillamme”, kertoo Cramo Finlandin verkkopalveluiden kehityksestä vastaava Sari Lindfors.

Cramo Finlandin asiantuntijat ovat työstäneet järjestelmää yhdessä Cramo Groupin kehitysosaston, IT-osaston ja ulkopuolisen toimiston kanssa. Suomen kokemusten jälkeen palvelu lanseerataan muissa Cramo-maissa. Palvelu otettiin Suomessa käyttöön lokakuun lopussa.

Lindforsin mukaan verkkopalvelu tehostaa ja helpottaa työmaan toimintaa. Verkkopalvelun sähköisten työkalujen avulla asiakas saa yleisnäkymän vuokralla olevasta kalustostaan: mitä koneita milläkin työmaalla on vuokralla, milloin ja kuka ne on vuokrannut sekä milloin on suunniteltu palautuspäivä.

Palautuspäivän lähestyessä asiakas saa ilmoituksen, jotta kaluston palautus ei unohdu ja aiheudu turhia vuokrauskuluja.

Lisätietoa: cramo.com

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>