Viimeisimmät julkaisut

Cramo Adapteo ja Smartblock Oy aloittavat yhteistyön ja tuovat työtilakuutiot Slushiin

Cramo Adapteo tarjoaa jatkossa asiakkailleen vuokrattavaksi työtilakuutioita. Ensimmäisenä kuutiot nähdään Slush 2016 -startup-tapahtumassa.

Siirtokelpoisten tilaratkaisujen Pohjois-Euroopan markkinajohtaja Cramo Adapteo täydentää toimistotilojen tuotevalikoimaansa ja aloittaa yhteistyön suomalaisen Smartblock Oy:n kanssa. Yhteistyön alkuvaiheessa Smartblockin työtilakuutioita voi vuokrata Cramo Adapteon kautta Suomessa. Yritysten ensimmäinen yhteinen tapahtumatoteutus on Slush 2016, jonka Production Partnereita sekä Cramo että Smartblock ovat.

smartblock

− Smartblockin modernit työtilakuutiot ovat vuokrattavissa kauttamme julkisten tilojen ja toimistokohteiden lisäksi myös esimerkiksi messuille, kauppakeskuksiin sekä promootio- ja urheilutapahtumiin. Päiväkodeista, kouluista, toimistoista ja majoitusratkaisuista asiakkaillemme tuttu tuotevalikoimamme laajenee näin uuteen suuntaan. Suunnittelemme ja toimitamme tilat tarvittaessa asiakkaille avaimet käteen -ratkaisuna, kertoo Cramo Adapteon johtaja Petri Moksén.

Smartblockin liikuteltavien työtilakuutioiden valtteja ovat tehokkuus, joustavuus ja hyvä äänieristys. Työtilakuutiot sisältävät myös käyttövalmista esitystekniikkaa, joka soveltuu esimerkiksi näyttäviin promootiotilaisuuksiin tai tehokkaisiin asiakastapaamisiin. Smartblock palvelee jo useita toimisto- ja julkitilakohteita ja tarjoaa tiloja kokoustamiseen, työntekoon, asiakaspalveluun ja rentoutumiseen.

− Olemme innoissamme yhteistyöstä Cramo Adapteon kanssa, sillä voimme nyt palvella mahdollisimman joustavasti ja laajasti kaikkia asiakkaitamme, myös niitä, joiden käyttötarpeet ovat lyhyt- tai väliaikaisia. Cramo Adapteo tarjoaa ratkaisumyyntiä aikaveloitteisena kokonaispalveluna ja on meille siksi erittäin luonteva kumppani, sanoo Smartblock Oy:n toimitusjohtaja Janne Orava.

Työtilakuutioita voi vuokrata yksitellen tai useamman kerralla. Niitä yhdistelemällä on mahdollista muodostaa osastoja hälyisiinkin tapahtumaympäristöihin. Kuutioiden ulkopinnat voidaan myös brändätä asiakkaan haluamalla tavalla.


Cramo Adapteo: Cramo Adapteo on osa Euroopan toiseksi suurinta kone- ja laitevuokrausyritys Cramoa, joka vuokraa koneiden ja laitteiden lisäksi siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramolla on toimintaa 15 maassa, ja sillä on 360 toimipistettä. Yritys työllistää 2 400 henkilöä. Cramon liikevaihto vuonna 2013 oli 660 miljoonaa euroa. Emoyhtiö Cramo Oyj on listattu NASDAQ OMX Helsinki Oy:ssä. http://www.cramoadapteo.com

Smartblock Oy: Smartblock Oy on innovatiivisten tilaratkaisujen kansainvälinen edelläkävijä. Yhtiön kehittämä Smartblock on kalustemainen työtilakuutio, jossa yhdistyy ennennäkemättömällä tavalla helppous, mukavuus, tehokkuus ja liikuteltavuus. Smartblock mahdollistaa mukavan työskentelyn ja nopean kohtaamisen tarpeet viikoittain tuhansille käyttäjille jo kahdella eri mantereella. http://www.smartblock.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>