Viimeisimmät julkaisut

Coor vastaa Eteläranta 10:n kiinteistöpalveluista

etelaranta_10

Kuvalähde: teollisuuskeskus.fi

Coor ja Teollisuuskeskus Oy ovat solmineet kiinteistöpalvelusopimuksen Eteläranta 10:ssä sijaitsevan Teollisuuskeskuksen kiinteistöpalveluista. Sopimukseen sisältyvät kiinteistöhuolto, tekniset palvelut ja ulkoalueiden hoito.

Coor on tehnyt kiinteistöpalvelusopimuksen Teollisuuskeskus Oy:n kanssa. Sopimuksen myötä Coor vastaa Teollisuuskeskuksen kiinteistöpalveluista Eteläranta 10:ssä Helsingissä. Sopimus pitää sisällään kiinteistöhuollon, tekniset palvelut sekä ulkoalueiden kunnossapidon.

– Sopimuksen syntymiseen vaikuttivat Coorin sitoutuminen korkeaan laatutasoon sekä palveluiden ja asiakasyhteistyön jatkuva kehittäminen, Teollisuuskeskus Oy:n toimitusjohtaja Kimmo Järvensivu sanoo.

– Meille on kunnia-asia saada huolehtia kulttuurihistoriallisesti merkittävän kiinteistön ylläpidosta ja tarjota kiinteistön käyttäjille turvalliset ja toimivat kiinteistön sisätilat ja ulkoalueet, liiketoimintayksikön johtaja Jaska Mertaharju Coorilta toteaa.

Kiinteistön tapahtumarikas historia ulottuu 1950-luvulle

Teollisuuskeskus (Eteläranta 10) valmistui Helsingin ydinkeskustaan teollisuuden päätaloksi vuoden 1952 kesäolympialaisiin. Teollisuuden sekä työnantajien järjestöt saivat pysyvät toimitilat. Vuosikymmenten ajan talossa on tavattu kuninkaallisia, presidenttejä, filmitähtiä ja huippujohtajia. Katon saunakabinetissa on hoidettu suhteita ja toimistokerrosten kokoussaleissa työsopimuksia.

Nykyään arkkitehti Viljo Rewellin suunnittelemassa kiinteistössä toimii työnantaja- sekä teollisuusjärjestöjä kuten Elinkeinoelämän keskusliitto EK ja Teknologiateollisuus.

Lähde: www.teollisuuskeskus.fi


Coor on Pohjoismaiden johtavia palveluntoimittajia. Tarjontamme kattaa kaikki tukipalvelut, joita yksityisen tai julkisen sektorin tehokkuus ja toimivuus edellyttävät. Coorilla on markkinoiden laajin palvelutarjonta ja erityisosaamista kolmella palvelualueella: käyttäjäpalvelut (soft FM), kiinteistöpalvelut (hard FM) ja strateginen neuvonta. Yhdistämällä näiden alueiden palveluita tarjoamme ainutlaatuisia, tehokkaita ja joustavia ratkaisuja ja luomme siten lisäarvoa asiakkaillemme. Kutsumme tätä älykkääksi palveluksi – SERVICE with IQ. Asiakkainamme on erikokoisia ja eri alojen toimijoita yksityiseltä ja julkiselta sektorilta. Coor suhtautuu vastuullisesti asiakkaisiin, henkilöstöön ja yhteistyökumppaneihin sekä toiminnan laajempiin yhteiskunnallisiin ja ympäristövaikutuksiin. Yhtiössä työskentelee noin 6 200 henkilöä pääasiassa Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Liikevaihto on noin 815 miljoonaa euroa. Kesäkuussa 2015 yhtiö listautui Tukholman Nasdaq-pörssiin. Lisätietoja osoitteessa www.coor.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>