Viimeisimmät julkaisut

Combitech hankkii enemmistöosuuden norjalaisesta Watchcomista

Teknologiakonsultointiyritys Combitech hankkii enemmistö osuuden norjalaisesta kyberturvallisuusyhtiöstä Watchcomista. Yritysosto vahvistaa Combitechin asemaa johtavana asiantuntijayrityksenä pohjoismaisessa kyberturvallisuusmarkkinassa sekä laajentaa sen toimintaa Norjassa.

Turvallisuus- ja puolustuskonserni Saabiin kuuluvasta Combitechista tulee Watchcom Security Group AS:n pääomistaja 51,11 % osakeomistuksella. Sopimuksessa on myös optio kaikkien osakkeiden hankintaan kahden vuoden sisällä kaupasta. Watchcom on norjalainen kyberturvallisuuden konsultointipalveluita tarjoava yritys, joka sijaitsee Oslossa ja jossa työskentelee 28 työntekijää. Watchcom järjestää myös vuosittain Paranoian, erään Pohjoismaiden suurimmista turvallisuustapahtumista, joka houkuttelee satoja osanottajia.

”Yrityskauppa on osa strategiaamme kasvaa pohjoismaissa sekä vahvistaa asemaamme johtavana pohjoismaisena kyberturvallisuusyhtiönä. Watchcom on hyvämaineinen toimija, jolla on laaja kokemus esimerkiksi kyberturvallisuusvalvonnasta, -testauksesta sekä -koulutuksesta. Kauppa vahvistaa tarjontaamme asiakkaillemme entisestään. Yhdessä olemme vahva pohjoismainen toimija, jolla on kattava valikoima palveluita sekä entistä parempi kyky toimittaa niitä julkisen sektorin asiakkaille että yritysasiakkaille. Aiomme myös tuoda Paranoia-konferenssin Ruotsiin ja kehittää sitä yhdessä Watchcomin kanssa”, toteaa Hans Torin, Combitechin toimitusjohtaja.

”Combitech uutena pääomistajanamme tuo meille valtavia mahdollisuuksia. Saamme oston kautta merkittäviä lisävoimia Pohjoismaisilla markkinoilla sekä mahdollisuuksia kehittää tarjoamaamme yhdessä. Voimme nyt myös tarjota erityisosaamistamme Ruotsin ja Suomen markkinoille helpommin.”, sanoo Fred Habberstad, Watchcomin toimitusjohtaja.

Yhtiön toiminta jatkuu vielä Watchcom -nimellä toistaiseksi ja vahvistuu konsulteilla Combitechin Norjan yhtiöstä. Toiminnan fokus tulee olemaan Security Awareness ja Managed Security Service – palveluissa. Yhdessä Watchcomin kanssa Combitechilla on myös pohjoismaiden vahvinta penetraatiotestauskyvykkyyttä. Combitech säilyttää myös tytäryhtiö Combitech AS:n Norjassa. Kaupan jälkeen Combitechilla on yli 1800 työntekijää Pohjoismaissa ja noin 220 kyberturvallisuuteen erikoistunutta konsulttia.


Combitech Oy
Combitech on turvallisuus- ja tietoturvaratkaisuja tarjoava yritys, joka työllistää Espoossa, Tampereella, Jyväskylässä ja Säkylässä noin 70 turvallisuusalan huippuasiantuntijaa. Combitech rakentaa turvallisuutta yhteistyössä asiakkaittensa kanssa tarjoamalla ohjelmistoratkaisuja ja kyberturturvallisuusratkaisuja sekä palveluita. Combitech Oy on turvallisuuskonserni Saab AB:n omistama yritys.  www.combitech.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>