Viimeisimmät julkaisut

Colliers International ostaa Ovenian

Colliers International Group Inc. on ilmoittanut ostavansa Ovenia Groupin, Suomen johtavan kiinteistöjohtamis- ja isännöintipalveluja tarjoavan yrityksen

Kuvassa johtoryhmä:
Takarivi vasemmalta oikealle: Hanna Inget, Sirpa Ojala, Heli Iisakka
Eturivi vasemmalta oikealle: Mikko Turunen, Panu Vuorimaa, Juha Tiuraniemi

Viimeisen kahdentoista kuukauden aikana Ovenia on tuottanut yli 45 miljoonaa euroa liikevaihtoa. Ovenia tulee toimimaan Suomessa jatkossa nimellä Colliers International Finland.

Ovenia perustettiin vuonna 1980, ja sen pääkonttori sijaitsee Helsingissä. Yritys työllistää 550 henkilöä, ja sillä on toimitusjohtaja Sirpa Ojalan johtama erittäin kokenut johtotiimi. Ovenia tytäryhtiöineen tarjoaa kaupallisia kiinteistöjohtamispalveluita kiinteistösijoittajille ja kiinteistöjä käyttäville yrityksille, kiinteistöjen kehitys- ja konsultointipalveluja, kauppakeskusten johtamispalveluja sekä asuinkiinteistöjen isännöintipalveluja. Ovenia Groupiin kuuluvat Ovenia Oy, Ovenia Isännöinti Oy ja Realprojekti Oy.

”Tämä hankinta on tärkeä merkkipaalu Pohjoismaiden ja Euroopan kasvustrategiamme kannalta”, sanoo Chris McLernon, Colliers International EMEA:n toimitusjohtaja. ”Asiakkaamme ovat pyytäneet meitä vahvistamaan läsnäoloamme Pohjoismaissa, ja tämän sijoituksen myötä astumme markkinoille alan kiistattomana johtajana. Uusi yritystoimintamme Suomessa parantaa jo olemassa olevaa kiinteistö- ja varainhoitoalan toimintaamme Pohjoismaissa sekä laajemmin Euroopan, Lähi-idän ja Afrikan alueilla.”

Colliers International Group on maailmanlaajuisesti toimiva kiinteistöliiketoiminnan palveluja tarjoava yritys, jossa työskentelee 15 000 ammattilaista 396 toimistossa 68 maassa.

”Erinomaisen palvelun periaatteen sekä kiinteistöjohtamisen huippuammattilaisten avulla olemme saavuttaneet asemamme alan johtavana yrityksenä Suomessa. Hoidamme tällä hetkellä kiinteistöjä, joiden pinta-ala on yhteensä yli 10 miljoonaa neliömetriä, ja tarjoamme parhaita kiinteistöjohtamis- ja neuvontapalveluita vakavaraisille asiakkaille”, sanoo Sirpa Ojala, nyt Colliers International Finlandin toimitusjohtaja.

”Kun Ovenia rakentui ja kasvoi nykymuotoonsa, se kolminkertaistui alkuperäisestä Ovenia Oy:stä. Nyt on seuraavan kasvuvaiheen aika, yhdessä alan kansainvälisen markkinajohtajaosaajan kanssa. Johtotiimimme on innoissaan Colliers Internationaliin liittymisestä, koska tulemme hyötymään heidän resursseistaan ja ainutlaatuisesta yrityskulttuuristaan sekä heidän kyvystään palvella asiakkaita sekä paikallisesti että maailmanlaajuisesti”, Ojala jatkaa.

Colliersilta adaptoidaan uusia palveluja ja asiakasjohtamiskonsepteja Suomen tarpeisiin.

”Tämä antaa meille loistavan mahdollisuuden tuoda testattuja, toimivia konsepteja ja ratkaisuja asiakkaidemme hyödyksi”, Ojala sanoo.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>