Viimeisimmät julkaisut

Clas Ohlson kasvaa ja tekee hyvää tulosta – 37. myymälä avattu Ainoaan

Tänään avattiin Tapiolan Ainoassa Clas Ohlson Suomen 37. myymälä. Myymälän myyntipinta-ala on 818 m² ja se työllistää noin 13 henkilöä. Clas Ohlsonin kasvu näkyy myös myynneissä: yhdeksän kuukauden myynti kasvoi eniten Suomessa. Euroissa kasvu oli 9 %, joka vastaa 12 %:n kasvua Ruotsin kruunuissa.

Kuva: Ainoan Clas Ohlson

Kevättuotteita ja 100 ilmaista yllätyskassia

Ainoan uuden kevättuotteita täynnä olevan Clas Ohlsonin ovet avautuivat tänään aamuyhdeksältä, ja sata ensimmäistä onnekasta asiakasta sai sinisen yllätyskassin, johon oli koottu käteviä tuotteita Clas Ohlsonilta. Myymälän laajasta valikoimasta saa sunnuntaihin asti 25 %:n alennuksen.

Vahvat kolme kvartaalia

Clas Ohlson Suomen yhdeksän kuukauden myynti kasvoi prosenteissa konsernin maista eniten: 9 % euroissa ja 12 % kruunuissa ollen 733 MSEK (vuosi sitten 657 MSEK). Myös helmikuun myynnin kasvu oli Suomessa konsernin maista paras: euroissa 10 % ollen 58 MSEK (vuosi sitten 53 MSEK).

Clas Ohlson -konsernin kolmas vuosineljännes oli erinomainen. Kasvua oli kruunuissa 9 % ja paikallisissa valuutoissa 5 % myynnin ollessa 2695 MSEK (vuonna 2015 2482 MSEK). Yksi kasvun vauhdittajista oli konsernin onnistunut joulumyynti.

Clas Ohlson Oy:n toimitusjohtaja Sampo Päällysaho kommentoi:

−Suomen Clas Ohlsonin myynnin kasvu on ollut koko tilikauden hienolla tasolla. Kevätkampanjamme alkaa tällä viikolla ja mikäs sen parempi kuin aloittaa kevätmyynti avaamalla uusi myymälä Espoon Tapiolassa, kauppakeskus Ainoassa. Uudessa myymälässämme on esillä koko laaja valikoimamme ja uutuutena Clas Ohlsonin työvaatevalikoima.

Clas Ohlsonilla on Suomessa tällä hetkellä 37 myymälää ja verkkokauppa, ja kasvu jatkuu edelleen. Vuosaaren Columbuksen myymälä avataan toukokuussa 2017, Kempeleen Zeppelinin myymälä elokuussa 2017, Tampereen Ratinan myymälä keväällä 2018 ja Lakeuden Ankkurin myymälä huhtikuussa 2019.

 

Clas Ohlson on kansainvälinen vähittäiskauppaketju. Päivittäin noin 4700 työntekijää yli 200 myymälässä ja toimistoilla kuudessa maassa auttaa ja innostaa ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä. Suomessa Clas Ohlsonilla on 37 myymälää sekä verkkokauppa. Lisätietoja yritys.clasohlson.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>