Viimeisimmät julkaisut

Clas Ohlson avaa myymälän Kempeleen Zeppeliniin

Clas Ohlson laajenee Oulun talousalueella, ja avaa myymälän Kempeleen Zeppelin-kauppakeskukseen elokuussa 2017. Myymälän myyntipinta-ala on noin 900 neliömetriä ja se työllistää noin 12 henkilöä.

Kempeleen Zeppelin.

Zeppelinillä on asiakaskuntaa Oulun talousalueella noin 250 000 asukasta, ja vuonna 2016 Zeppelinissä vieraili yli 3,5 miljoonaa asiakasta. Clas Ohlsonin myymälä sijaitsee kauppakeskuksen eteläosassa naapureinaan Prisma, Lindex ja Luhta Brandstore.

Clas Ohlsonin toimitusjohtaja Sampo Päällysaho kommentoi:

−Kasvumme Pohjois-Pohjanmaalla jatkuu avatessamme myymälän Zeppelin-kauppakeskuksessa. Odotamme kauppakeskussijainnin palvelevan hyvin talousalueen asiakkaita ja täydentävän entisestään Clas Ohlsonin saavutettavuutta Oulun talousalueella.

Laajentuva ketju

Clas Ohlsonilla on Suomessa tällä hetkellä 36 myymälää ja verkkokauppa, ja kasvu jatkuu edelleen. Espoon Tapiolan Ainoan myymälä avataan maaliskuussa 2017, Vuosaaren Columbuksen myymälä avataan toukokuussa 2017, Tampereen Ratinan myymälä keväällä 2018 ja Lakeuden Ankkurin myymälä huhtikuussa 2019.

Clas Ohlson on kansainvälinen vähittäiskauppaketju. Päivittäin noin 4700 työntekijää yli 200 myymälässä ja toimistoilla kuudessa maassa auttaa ja innostaa ihmisiä tarjoamalla käteviä ja käytännöllisiä ratkaisuja edulliseen hintaan joka päivä. Suomessa Clas Ohlsonilla on 36 myymälää sekä verkkokauppa. Lisätietoja yritys.clasohlson.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>