Viimeisimmät julkaisut

Caverionin toimitusjohtajaksi nimitetty Ari Lehtoranta

Caverionin hallitus on nimittänyt diplomi-insinööri Ari Lehtorannan, s. 1963, Caverion Oyj:n uudeksi toimitusjohtajaksi. Hän aloittaa tehtävässä 1.1.2017.

ari_lehtorantaAri Lehtoranta toimii tällä hetkellä Nokian Renkaat Oyj:n toimitusjohtajana. Aiemmin Lehtoranta on työskennellyt Kone Oyj:n Keski- ja Pohjois-Euroopan liiketoimintojen johtajana. Lehtoranta on toiminut vuodesta 2013 Caverionin hallituksen jäsenenä sekä puheenjohtajana vuodesta 2015.

”Ari Lehtorannalla on vahva liiketoiminnan kehittämisen ja erityisesti palvelu- ja projektiliiketoiminnan tausta. Hänellä on loistavat näytöt jatkuvasta kasvusta ja kannattavuuden parantamisesta kansainvälisessä toimintaympäristössä. Johtajana Ari on avoin ja karismaattinen ja kykenee rakentamaan vahvoja tiimejä, joissa osaaminen kohtaa yhtiön kehitystarpeet”, sanoo Caverionin hallituksen varapuheenjohtaja Michael Rosenlew. ”Hallitus on vakuuttunut siitä, että Lehtoranta on paras mahdollinen henkilö luotsaamaan Caverionia eteenpäin. Toimittuaan Caverionin hallituksen jäsenenä vuodesta 2013 ja hallituksen puheenjohtajana vuodesta 2015, Ari tuntee erinomaisesti yhtiön, sen strategian ja operatiiviset haasteet”, Rosenlew toteaa.

”Olen sitoutuneesti kehittänyt Caverionia sen hallituksessa ja olen ylpeä voidessani nyt siirtyä johtamaan yhtiötä uuteen vaiheeseen. Caverionilla on kaikki edellytykset olla toimialansa kiistaton suunnannäyttäjä: yhtiön palvelutarjonta ja toimialatuntemus ovat erinomaiset ja se on pitkällä digitaalisessa kehityksessä. Seuraavaksi yhtiöön on juurrutettava palvelu- ja projektiliiketoimintaa maksimaalisesti tukeva johtamis- ja organisaatiomalli sekä toimintakulttuuri. Kriittinen menestystekijä on myös entistä syvempi yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Tätä haluan olla toteuttamassa yhdessä yhtiön 17 000 työntekijän kanssa”, sanoo Ari Lehtoranta.


Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi @CaverionSuomi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>