Viimeisimmät julkaisut

Caverionilta talotekniikan kokonaistoimitus Rantatie Business Parkin laajennukseen Helsingin Kalasatamaan

Caverion toteuttaa talotekniikan kokonaistoimituksen YIT:n rakentamaan Rantatie Business Parkin laajennuksen ensimmäiseen vaiheeseen Helsingin Kalasatamassa. Sopimuksen arvoa ei julkisteta. Kiinteistöä kehittää Lindström Invest Oy.

Kuva: YIT

Kuva: YIT

Caverion vastaa rakennuksen talotekniikan toteuttamisesta, mikä käsittää Projektin johtamisen ja Projektin toteutuksen sekä talotekniikan suunnittelun. Talotekniikan kokonaistoimitus sisältää Lämmitys-, vesi- ja viemäri-, Ilmanvaihto- ja ilmastointi-, Jäähdytys-, Sähköistys-, Informaatio- ja viestintäteknologia- sekä Turvallisuus- ja Automaatiojärjestelmät.

”Rantatie Business Parkin laajennus mahdollistui tilaajan ja urakoitsijoiden mutkattoman yhteistyön kautta. Asiakaslähtöisyys on ollut lähtökohtana kaikessa tekemisessä ja samoilla hyväksi havaituilla periaatteilla kohde tullaan viemään hallitusti maaliin tulevan puolentoista vuoden aikana”, sanoo YIT:n yksikönjohtaja Matti Sarikkola.

Rantatien Kasvu -nimisen, noin 6 000 neliömetrin laajuisen toimistotalon sekä maanalaisten pysäköintitilojen rakentaminen käynnistettiin tammikuussa 2016 ja toimistotalo valmistuu vuoden 2017 lopulla. Kiinteistölle haetaan LEED-ympäristösertifikaattia tavoitteena kultataso.

Kalasatamaan nousee uusi työpaikka- ja asuinalue aivan Helsingin ydinkeskustan tuntumaan meren rannalle. Moderni kaupunkimiljöö jatkuvasti kehittyvässä ympäristössä houkuttelee asukkaita ja monipuolista liike-elämää.

YIT kuuluu Caverionin rakennusliikkeet -asiakassegmenttiin.

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Kiinteistö Oy Rantatien Kasvu Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi, @CaverionSuomi

Tutustu tarinaamme: www.caverion.fi/Csaga #Csaga

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>