Viimeisimmät julkaisut

Caverion uudistaa Turun kaupunginteatterin talotekniikan

Caverion on tehnyt suuren projektisopimuksen Skanskan kanssa talotekniikan kokonaistoimituksesta Turun kaupunginteatteriin. Teatterin talotekniikka uudistetaan kokonaisuudessaan kiinteistön mittavan peruskorjaus- ja laajennushankkeen yhteydessä. Sopimuksen arvo on noin 6,7 miljoonaa euroa.

Caverion vastaa talotekniikkaprojektin toteutuksesta ja  johtamisesta. Talotekniset järjestelmät kattavat kiinteistön lämmitys-, vesi- ja viemäri-, ilmanvaihto- ja ilmastointi-, jäähdytys-, sähköistys-, automaatio- sekä sprinklerijärjestelmät.

”Turun kaupunginteatterin ajanmukaistaminen on Turun kaupungin lähivuosien suurin ja näkyvin tilahanke. Hanke osoittaa, että Turku panostaa korkeatasoiseen kulttuuriin kulttuuripääkaupunkivuoden 2011 jälkeenkin ja se haluaa pysyä johtavana kulttuurikaupunkina myös jatkossa”, Turun kaupungin va. tilajohtaja Tuomas Koskiniemi sanoo.

”Turun kaupunginteatteri on arvokas kiinteistö, jonka talotekniikan uudistamisella nykyaikaiselle tasolle luodaan hyvät olosuhteet niin talon henkilökunnalle kuin teatteriyleisöllekin. Kustannustehokkailla ja innovatiivisilla ratkaisuilla varmistamme sen, että vaativan kohteen talotekniset järjestelmät toimivat parhaalla tavalla”, sanoo Caverionin Suomen divisioonajohtaja Jarno Hacklin.

Turun kaupunginteatterin peruskorjattava osa valmistui vuonna 1962 Aurajoen rannalle ja se on tärkeä osa kaupungin kulttuurimaisemaa. Laajennuksen jälkeen teatterin pinta-ala noin 14 500 neliömetriä. Talotekniset asennustyöt alkavat keväällä 2016. Teatteri avautuu yleisölle jälleen elokuussa 2017.

Skanska kuuluu Caverionin rakennusliikkeiden asiakassegmenttiin ja Turun kaupunki julkisen sektorin asiakassegmenttiin.

Lisätietoja:

Kirsi Hemmilä, viestintäpäällikkö, Caverion Suomi, puh. 050 390 0941, kirsi.hemmila@caverion.fi

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme ja ratkaisujamme käytetään liike- ja asuinrakennuksissa, teollisuuden ja julkisen sektorin kiinteistöissä sekä prosesseissa varmistaen liiketoiminnan jatkuvuuden, turvallisuuden, terveelliset ja miellyttävät olosuhteet, optimoidun suorituskyvyn sekä kustannusten hallinnan. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa yhteensä noin 17 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>