Viimeisimmät julkaisut

Caverion toteuttaa Suuren projektin Tanskan kansallisgalleriaan

– taide-esineille parempaa sisäilmaa

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen Tanskan kansallisgallerian teknisten asennusten uusimisesta. Sopimuksen arvo on noin 5,4 miljoonaa euroa.

Kuva: Tanskan kansallisgalleria

Kuva: Tanskan kansallisgalleria

Kööpenhaminassa sijaitsevan galleriarakennuksen lämmitysjärjestelmä vaihdetaan vesikiertoiseen kaukolämpöön, mikä edellyttää uusien ilmankostutusjärjestelmien asennusta. Tästä johtuen myös ilmanvaihto-, sähköistys- ja lämmitys-, vesi- ja viemärijärjestelmät uusitaan perusteellisesti. Asennusten uusiminen on välttämätöntä, sillä vuonna 2017 Kööpenhaminan kunnallinen vesi- ja energiayhtiö HOFOR lopettaa höyrylämmön jakelun rakennukseen. Tällä hetkellä höyryä käytetään sekä rakennuksen lämmitykseen että ilmanvaihtoilman kosteuttamiseen.

”Olemme mielellämme mukana varmistamassa, että Tanskan kansallisgallerian taideteokset saavat paremman sisäilman”, sanoo Knut Gaaserud , Caverionin Tanska-Norjan divisioonajohtaja.

Lämmitysjärjestelmän muutoksesta vastaa HOFOR. Caverionin vastuulla on höyrylämpöjärjestelmän purku sekä uuden lämmitysjärjestelmän asennus. Caverionin asiantuntijat vastaavat myös uuden jäähdytysjärjestelmän asennuksesta.

Tanskan kansallisgalleriassa on esillä sekä tanskalaista että kansainvälistä taidetta. Gallerialla on Tanskan laajin taidekokoelma, josta huolehtii noin 180 gallerian työntekijää.

Projekti alkaa marraskuussa 2016 ja päättyy vuoden 2017 lopussa. Caverionin vastuulla on Projektin toteutus Ilmanvaihdon, Sähköistyksen, Lämmitys-, vesi- ja viemäri- sekä Jäähdytysjärjestelmien osalta. Tanskan kansallisgalleria kuuluu Caverionin kiinteistöjen käyttäjät -asiakassegmenttiin.


Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2015 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa.   Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.   www.caverion.fi  @CaverionSuomi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>