Viimeisimmät julkaisut

Caverion toteuttaa sairaalarakennusprojektin Saksassa

Caverion toteuttaa 5 miljoonan euron projektin sairaalarakennukseen Saksassa.

Caverion ja ELBLANDKLINIKEN Stiftung & Co. ovat allekirjoittaneet sopimuksen sairaalarakennuksen laajentamisesta ja peruskorjauksesta Riesassa, Saksassa. Sopimuksen arvo on noin 5 miljoonaa euroa. Toimitus sisältää lämmitys-, vesi- ja viemäri- ja jäähdytysjärjestelmät. Asennustöiden jälkeen Caverion jatkaa sopimuksen mukaan viisi vuotta kiinteistöjen teknisen huollon ja kunnossapidon palvelutarjoajana.

ELBLANDKLINIKEN kuuluu Caverionin julkisen terveydenhuollon asiakkaisiin.
Kuva: ELBLANDKLINIKEN Stiftung & Co. KG

Nykyinen kymmenkerroksinen sairaalarakennus 1970-luvulta peruskorjataan täysin. Sen viereen rakennettavaan kaksikerroksiseen rakennukseen tulee ensiapupoliklinikka, radiologinen yksikkö, dialyysiyksikkö ja muita osastoja. Rakennusten yhteenlaskettu pinta-ala on noin 19 000 neliömetriä. Sairaan toiminta ei keskeydy töiden vuoksi.

”Vaativissa rakennuksissa, kuten sairaaloissa, hyvällä sisäilmalla on tärkeä merkitys, koska se vaikuttaa positiivisesti potilaiden hyvinvointiin ja toipumiseen. Caverionilla on tämänkaltaisten vaativien sairaalaprojektien toteutuksessa tarvittava asiantuntemus. Yhä useampi asiakkaistamme valitsee yhden kumppanin hoitamaan sekä asennukset että teknisen huollon ja kunnossapidon”, sanoo Caverionin Saksan divisioonajohtaja Werner Kühn .

Caverionin toimituksen on määrä olla valmis 2021. Kunnossapitosopimus on voimassa vuoteen 2026 saakka.


Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme käytetään toimistoissa, asunnoissa, teollisuuslaitoksissa ja julkisissa rakennuksissa sekä infrastruktuurissa. Tavoitteemme on varmistaa liiketoiminnan häiriöttömyys ja turvallisuus, terveelliset ja viihtyisät olosuhteet, kiinteistön optimaalinen toiminta ja kustannushallinta. Visiomme on olla yksi alan johtavista toimijoista Euroopassa ja tarjota kiinteistöille ja teollisuudelle edistyneitä ja kestäviä elinkaariratkaisuja. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistöjen ja teollisuuslaitosten koko elinkaaren ajan. Vuoden 2016 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on noin 17 000 työntekijää 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa.   Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä.  www.caverion.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>