Viimeisimmät julkaisut

Caverion toimittaa talotekniikkaratkaisut YIT:n uusiin asuinrakennuksiin Pietarissa

Caverion on allekirjoittanut sopimuksen YIT St. Petersburgin kanssa talotekniikkaratkaisujen asennuksesta Pietarin Pushkinissa sijaitsevaan YIT:n INKERI-asuinrakennuskokonaisuuteen. Sopimus kattaa yhdeksän uudisrakennusta. Caverion vastaa projektin johtamisesta ja toteutuksesta. Sopimus sisältää seuraavat tekniset tuotealueet: lämmitys, vesi ja viemäri, ilmanvaihto ja ilmastointi sekä turvallisuus. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Uusi asuinrakennuskokonaisuus koostuu yhdeksästä viisikerroksisesta asuinrakennuksesta, kokonaispinta-alaltaan 48 700 m². Huoneistoja taloissa on yhteensä  598. Talotekniikkaratkaisujen asennustöiden odotetaan valmistuvan vuoden 2016 maaliskuun loppuun mennessä.

”Tämä sopimus jatkaa hyvää ja pitkäkestoista yhteistyötä YIT:n kanssa Venäjällä. Haluamme olla mukana luomassa  nykyaikaisia ja korkealaatuisia ratkaisuja sisältäviä koteja”, sanoo Caverionin Eastern Europe -divisioonan toimitusjohtaja Niclas Sacklén.

 

Lisätietoja:
Caverion Eastern Europe, Natalia Tikhomirova, viestintäpäällikkö Pietarin alueella, puh.: +7 921 946 58 26, natalija.tikhomirova@caverion.ru

 

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöille, teollisuudelle ja infrastruktuurille. Palveluitamme ja ratkaisujamme käytetään liike- ja asuinrakennuksissa, teollisuuden ja julkisen sektorin kiinteistöissä sekä prosesseissa varmistaen liiketoiminnan jatkuvuuden, turvallisuuden, terveelliset ja miellyttävät olosuhteet, optimoidun suorituskyvyn sekä kustannusten hallinnan. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa yhteensä noin 17 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>