Viimeisimmät julkaisut

Caverion toimittaa talotekniikkaratkaisut uuteen toimistorakennukseen entisellä München-Riemin lentoasemalla

Caverion on allekirjoittanut suuren projektisopimuksen hankekehittäjä Wöhr+Bauerin kanssa talotekniikkaratkaisujen toimittamisesta uuteen toimistorakennukseen Müncheniin. Toimistot rakennetaan entisen München-Riemin lentoaseman alueelle. Rakennukseen yhdistetään myös vanha, 35 metriä korkea lennonjohtotorni. Caverion vastaa projektin toteutuksesta. Sopimus kattaa seuraavat tekniset tuotealueet: lämmitys, vesi ja viemäri, jäähdytys, ilmanvaihto ja ilmastointi sekä sprinklerijärjestelmät. Sopimuksen arvoa ei julkisteta.

Rakenteilla olevaan toimistorakennukseen tulee viisi maanpäällistä kerrosta ja maanalainen pysäköintihalli. Kokonaiskerrosala on 23 000 m². Kiinteistöllä on jo Gold-tason LEED for Core & Shell -esisertifiointi.

”Caverion on ratkaisevassa asemassa rakennuksen sisäilman laadun takaamisessa. Osana ilmastointia toteutamme kattojäähdytyksen, mikä takaa toimistoihin miellyttävän sisäilman”, sanoo Werner Kühn, Caverionin Saksan divisioonan johtaja.

Caverion on jo aloittanut asennustyöt, ja rakennus on määrä luovuttaa päävuokralaiselle, lääketeknologiayritys Brainlab AG:lle vuoden 2016 lopussa. Wöhr+Bauer kuuluu Caverionin Kiinteistöjen omistajat ja kehittäjät -asiakassegmenttiin.

 

Lisätietoja: Holger Winkelsträter, viestintäpäällikkö, Caverion Saksa, puh. +49 89 374288 117, holger.winkelstraeter@caverion.de

 

Caverion suunnittelee, toteuttaa, huoltaa ja ylläpitää käyttäjäystävällisiä ja energiatehokkaita teknisiä ratkaisuja kiinteistöjä, teollisuutta ja infrastruktuuria varten. Palvelujamme ja ratkaisujamme käytetään liike-, teollisuus- ja asuinkiinteistöissä ja julkisissa rakennuksissa sekä prosesseissa takaamaan liiketoiminnan jatkuvuus, turvalliset, terveelliset ja miellyttävät olosuhteet sekä optimoitu toimivuus ja kustannustehokkuus. Tavoitteenamme on olla edistyksellisten ja kestävien elinkaariratkaisujen johtavia tarjoajia Euroopassa. Vahvuuksiamme ovat teknologinen osaaminen ja laajat palvelut, jotka kattavat kaikki tekniset osa-alueet kiinteistön ja teollisuuslaitoksen koko elinkaaren ajan. Vuoden 2014 liikevaihtomme oli noin 2,4 miljardia euroa. Caverionilla on 12 toimintamaassa Pohjois-, Keski- ja Itä-Euroopassa yhteensä noin 17 000 työntekijää. Caverionin osake noteerataan Nasdaq Helsingissä. www.caverion.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>