Viimeisimmät julkaisut

Bravida mukana Bulevardi 12:n saneerauksessa

Kuva: Bravida

Kuva: Bravida

Keväällä 2015 Suomeen rantautunut Bravida on mukana entisen WSOY-kustantamon kiinteistön eli Bulevardi 12:n saneerauksessa LVISAJ-urakoijana.

Vuonna 1893 valmistunut Bulevardi 12 palaa alkuperäiseen käyttötarkoitukseensa asuinhuoneistoiksi kaupungin ytimeen. Saneerauksen LVISAJ-urakoijaksi valikoitui Bravida, taloteknisten ratkaisujen markkinajohtaja Pohjoismaissa.

Arkkitehti Waldemar Aspelinin suunnittelema uusrenessanssin helmi valmistui alun perin virkamiesten residenssiksi. Ajan kulussa arvokiinteistö on palvellut niin valtion oikeusoppineita kuin sille epävirallisen nimen antanutta kirjakustantamo WSOY:tä.

Korjausrakennuksen myötä Vanhan kirkkopuiston laidalle valmistuu kompakteja kaupunkikoteja sekä historiaa kunnioittavia edustusasuntoja. LVISAJ-ratkaisujen saneeraus on luotettu ennakoivaan talotekniikkaan erikoistuneen Bravidan käsiin.

”Vaikka rakennuksen raamit ovat vanhat ja arvokkaat, ei rakenteiden tarvitse jämähtää menneisyyteen.  Modernin talotekniikan ansiosta rakennus saa arvoisensa tulevaisuuden. Olemme erittäin tyytyväisiä voidessamme hyödyntää Bravidan nykyaikaisen korjausrakentamisen osaamista urakassa”, sanoo urakasta vastaavan Rakennuskaari Oy:n liiketoimintajohtaja Antti Huurre.

Marraskuussa 2015 alkanut urakka valmistuu marraskuussa 2016.

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 9000 ammattilaista. Bravida tarjoaa sekä erikoispalveluita että kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikassa, ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Bravida toimii yli 160 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Bravidan (BRAV) osake noteerataan NASDAQ Tukholmassa. www.bravida.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>