Viimeisimmät julkaisut

Bonavalta Oulun Valjaspuiston kotikortteliin 51 uutta asuntoa

Oulun Limingantullin asuinalueelle, Heinäpään naapuriin, nousee lähivuosina upea kahdeksan kerrostalon muodostama luonnonläheinen Valjaspuiston kotikortteli. Korttelin uudiskohteista käynnistyy nyt ensimmäinen Bonavan omistusasuntokohde, Asunto Oy Oulun Lyhty, joka tuo kaupunkiin 51 uutta Bonava-kotia. Oulun Lyhdyn asunnot ovat myynnissä ja kohteen rakentaminen on alkanut. Asunnot valmistuvat jouluna 2018.

As Oy Oulun Lyhty Kuva: Bonava

Kasvukeskuksena ja vetovoimaisena kotikaupunkina Oulu puhuttelee kaikenikäisiä asukkaita. Oulun Lyhty on ensimmäinen Valjaspuiston kotikortteliin tuleva tornimainen pistetalo. Alue sijaitsee luonnonläheisellä ja vehreällä paikalla, joka innostaa ulkoilemaan ja nauttimaan luonnosta. Oulun Lyhty tarjoaa myös runsaasti katettuja pyöräpaikkoja, hyvät pyöränhuoltotilat ja kivat yhteistilat ”, kertoo Jukka-Pekka Flygare, aluejohtaja, Bonava Suomi Oy.

Oulun Lyhtyyn on tulossa monipuolinen valikoima koteja yksiöistä isompiin 2-4 huoneen asuntoihin. Asuntojen suunnittelussa on panostettu toiminnallisuuteen ja tehokkuuteen, ja korttelin suunnittelussa pihapiirin yhteisiin tiloihin. Pihalle on suunnitteilla leikki-, kuntoilu- ja grillausalueen lisäksi pieniä laatikkoviljelylle osoitettuja alueita.

Oulun keskustan palveluihin, kuten kävelykatu Rotuaarille, kauppakeskus Valkeaan, kauppatorille ja kauppahallille on reilun kilometrin kävely- tai pyörämatka.

Lue lisää Valjaspuiston kotikorttelista ja Oulun Lyhdystä


Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme syntyneet NCC:stä ja luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>