Viimeisimmät julkaisut

Bonava rakennuttaa 40 uutta Bonava-kotia Turun Mälikkälään

Bonava rakennuttaa Turun Mälikkälään, Westparkin kotikortteliin 40 uutta Bonava-kotia

Kuva:Bonava

Asunto Oy Turun Westparkin Kirsikka asettuu suositun asuinalueen parhaalle paikalle mäen päälle viimeistellen Westparkin asuinalueen. Työt kohteessa käynnistyvät loppusyksystä ja asunnot ovat valmiita loppuvuodesta 2018.

”Keväällä 2017 toteutetun asukaskyselyn mukaisesti Westparkin Kirsikkaan tullaan toteuttamaan oma viihtyisä pihakeidas metsän laidalle ja pihapiiristä erillään oleva pysäköintialue. Asukkaiden toiveita on kuunneltu myös tehokkaista ja toimivista pohjaratkaisuista, lisätty säilytystiloja ja yli 70 m2 asuntoihin erillis-wc. Asukaskyselyt ovat meille erittäin tärkeitä, sillä saamme niistä arvokasta tietoa ja pystymme siten huomioimaan toiveita uusien kotien ja naapurustojen suunnittelussa” , kertoo Hannele Suovo , aluejohtaja, Bonava Suomi Oy.

Turun Westparkin kotikorttelin rakentaminen aloitettiin vuonna 2005 ja Asunto Oy Westparkin Kirsikka on nimensä mukaisesti kuin kirsikka kakun päällä. Alueesta on kasvanut vuosien varrella raikas, moderni, vehreä ja viihtyisä kotipaikka, jonka valtteihin kuuluu sen keskeinen sijainti eloisassa naapurustossa, lähellä kaikkea. Kotiovelta on lyhyt matka niin luontoon kuin Länsi-keskukseen, ympäristö ja turvallinen naapurusto tekevät asumisesta huoletonta.

Tutustu tarkemmin Turun Westparkin Kirsikan asukaskyselyn tuloksiin ja lue lisää Turun Kirsikasta Bonavan asuntosivuilta.

 

Bonava on Pohjois-Euroopan johtava asuntorakennuttaja. Olemme syntyneet NCC:stä ja luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Nykyään Bonava toimii Ruotsissa, Saksassa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 600 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli noin 1,4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>