Viimeisimmät julkaisut

Etera rakennuttaa 56 vuokra-asuntoa Tampereelle

Bonava, yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakennuttajista, on myynyt Asunto Oy Tampereen Kaukatorin Naapurinlikka –nimisen hankkeen Eläkevakuutusyhtiö Eteralle. Naapurinlikkaan tulee 56 vuokra-asuntoa seitsemään kerrokseen ja rakentaminen alkaa loppusyksystä 2016. Talon on määrä valmistua vuoden 2017 loppuun mennessä.

Naapurinlikka sijaitsee Kaukajärvellä, joka on yksi Tampereen merkittävistä lähipalvelualueista ja josta on noin seitsemän kilometrin matka ydinkeskustaan. Keskeisen sijaintinsa ansiosta Kaukajärveltä pääsee kätevästi Tampereen keskustaan, Hervantaan ja TAYS:in alueelle niin julkisilla liikennevälineillä kuin omalla autolla.

Naapurinlikka on arkkitehtuuriltaan ja asuntosuunnittelultaan korkealaatuinen ja sen sijainti on palvelujen kannalta ihanteellisessa paikassa. Kivenheiton päästä löytyvät kaikki tarvittavat lähipalvelut, päiväkoti sekä ala- ja yläkoulu. Kaukajärven monipuolinen ympäristö tarjoaa myös upeat puitteet monenlaisille harrastuksille ”, sanoo Hanna Marttila , yksikön johtaja Bonava Suomi Oy.

Tavoitteenamme on lisätä asuntosijoituksia, joten kohde sopii hyvin Eteran kiinteistösijoitus-salkkuun. Tampere on vahvasti kasvava ja kehittyvä kaupunki ja uskomme näiden valmiiseen ympäristöön ja hyvien palveluiden äärelle tulevien asuntojen olevan haluttuja ja tuovan sijoittajalle tasaista tuottoa ”, sanoo Eteran kiinteistöjohtaja Timo Sotavalta .

Etera sijoittaa aktiivisesti Suomeen. Eteran 5,9 miljardin euron sijoitusomaisuudesta 40 prosenttia on kotimarkkinoilla. Etera sijoittaa Suomeen erityisesti reaali- ja yrityssijoitusten kautta.

Naapurinlikka täydentää Bonavan kehittämää Kaukajärven keskustan kotikorttelia. Valmistuessaan kortteli muodostuu kahdesta kerrostalosta, pysäköintilaitoksesta ja piharakennuksista, joiden kainaloon jää viihtyisä ja suojaisa pihapiiri molempien talojen asukkaille. Ensimmäinen talo, Velipoika, valmistui joulukuussa 2015 ja talossa on 41 Bonava-kotia.  


Bonava on yksi Pohjois-Euroopan johtavista asuntorakennuttajista. Olemme luoneet koteja ja naapurustoja jo 1930-luvulta lähtien. Olemme syntyneet NCC:stä ja kasvamme oman tiemme kulkijaksi. Nykyään olemme itsenäinen yritys ja toimimme Ruotsissa, Suomessa, Tanskassa, Norjassa, Saksassa, Pietarissa, Virossa ja Latviassa 1 400 ammattilaisen voimin. Liikevaihtomme on vuosittain noin 1.4 miljardia euroa. Bonava on listattu Nasdaq Tukholmassa. www.bonava.fi , www.bonava.com

Etera – Tässä ajassa.
Etera on työeläkeyhtiö, joka huolehtii suomalaisten eläketurvasta. Kuuntelemme asiakkaitamme ja elämme mukana heidän rytmissään. Yli 50 vuoden kokemus erityyppisistä työsuhteista tekee Eterasta muuttuvan työelämän osaajan. Työskentelemme yhdessä asiakkaidemme kanssa suomalaisten työkyvyn edistämiseksi. www.etera.fi kertoo enemmän.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>