Viimeisimmät julkaisut

BLC on ostanut AM Security -konsernin

Savonlinnalainen turva- ja tietotekniikan palveluita tarjoava BLC-konserni on ostanut AM Security-konsernin ja siihen kuuluvat yritykset AM Security Oy:n, AM Lukkoasema Oy:n sekä Hardware Group Finland Oy:n.

Kuva: amsecurity.fi

Yritysjärjestely kasvattaa BLC-konsernin mukaan sen liikevaihdon 44 miljoonasta eurosta 95 miljoonaan euroon ja kaksinkertaistaa henkilöstömäärän yli 500 henkilöön.

– BLC-konsernin tavoitteena on kasvaa valtakunnalliseksi toimijaksi turvaliiketoiminnassa. Tehty kauppa tukee tavoitetta, ja sen myötä toimimme kuudella uudella paikkakunnalla, BLC-konsernin omistajan, Savonlinnan BLC-osuuskunnan toimitusjohtaja Hannu Väänänen kertoo.

BLC:n mukaan kauppa myös täydentää sen liiketoimintakokonaisuutta. AM Security Oy ja AM Lukkoasema Oy tarjoavat lukitus- ja turvatekniikkaratkaisuja. AM Security Oy on valtakunnallinen turvaurakoitsija ja Suomen suurin turvallisuusalan tukkuliike. Hardware Group Finland Oy on avainpalvelu- ja lukitustuotteiden maahantuoja ja tukkuliike.

– Lukitus- ja turvatekniikkaratkaisut kuuluvat myös BLC Turvan palveluihin. Tukkuliiketoiminta vahvistaa BLC:n toimintaa, Hannu Väänänen kertoo.

AM Security Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heli Lindqvist kertoo, että AM Securityn osakkeenomistajat ovat hyvin tyytyväisiä, että konserni pysyy edelleen suomalaisessa omistuksessa.

– Uusi omistaja on sitoutunut kehittämään ja viemään yhtiötä eteenpäin samoilla arvoilla kuin tähänkin asti, sanoo Heli Lindqvist.

BLC Turva Oy:n toimitusjohtaja Jukka Nevalainen kuvailee BLC-konsernin roolia turva- ja tietotekniikan alalla vahvaksi.

– Meillä on osaava henkilöstö ja laaja tuote- ja palveluvalikoima. Toimimme nyt 19 paikkakunnalla ympäri Suomen ja pystymme vastaamaan entistä paremmin asiakkaiden tarpeisiin, Jukka Nevalainen kertoo.

Tehdyt yritysjärjestelyt eivät vaikuta konsernin yritysten liiketoimintoihin.

– BLC Turvan sekä AM Securityn, AM Lukkoaseman ja Hardware Group Finlandin toiminta jatkuu entisellään omien brändien alla, Hannu Väänänen kertoo.

Jukka Nevalainen toimii BLC Turva Oy:n lisäksi jatkossa myös AM Security Oy:n toimitusjohtajana. AM Lukkoasema Oy:n ja Hardware Group Finland Oy:n toimitusjohtajat jatkavat tehtävissään.

Hannu Väänänen kertoo, että turvaliiketoiminnan ennustetaan kasvavan globaalisti 10 %:n vuosivauhtia.

– Trendit luovat kysyntää, johon BLC-konsernin yritysten turvatekniikan tuote- ja palvelukonseptit vastaavat erinomaisesti, Hannu Väänänen toteaa.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>