Viimeisimmät julkaisut

Bilteman lasipaneelielementti vedetään markkinoilta välittömästi

Biltema on päättänyt kutsua välittömästi takaisin kaikki Lasipaneelielementti-tyyppiset lämmittimet. Biltema palauttaa ostosumman kaikille asiakkaille, kuittia ei tarvita.

Kuvassa: Paneelielementti

Muutama vaaratilanneraportti ja oma selvityksemme osoittavat, että lämpöpatteri sisältää komponentin, joka saattaa ylikuumentua voimakkaasti.

Biltemalle ei ole raportoitu henkilövahingoista, mutta asiakkaiden turvallisuus on aina etusijalla. Kiitämme asiakkaita ymmärtämyksestä ja yhteistyöstä.

– Asiakkaiden turvallisuus on meille tärkeintä. Pyydämme anteeksi hankaluutta, jonka asia aiheuttaa, mutta ylikuumentumisen mahdollisuus riittää meille syyksi kehottaa kaikkia asiakkaita palauttamaan kyseiset lämmittimet välittömästi, sanoo Henrik Jarl Biltemasta.

Biltema on yksi Pohjoismaiden suurimmista varaosa- ja tarvikemyymäläketjuista. Laajassa tuotevalikoimassa on yhteensä yli 18 000 tuotenimikettä. Tuotteet on lajiteltu kahdeksaan tuoteryhmään, jotka ovat autoilu, veneily, vapaa-aika, koti, toimisto–tekniikka, rakentaminen, autonhoito ja työkalut. Laajan ja monipuolisen valikoimansa myötä Biltema on nykyisin todellinen koko perheen tavaratalo. Tavarataloja on tällä hetkellä 132 ja ne sijaitsevat Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. Suomessa Biltema-tavarataloja on 15.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>