Viimeisimmät julkaisut

Betset-yhtiöt vahvistaa asemaansa ostamalla Mikkelin Betonin

betset_logoBetset-yhtiöt on ostanut Mikkelin Betoni -konsernin ja vahvistaa palvelukokonaisuuttaan betonisten valmisosien ja valmisbetonin valmistajana. Koko konsernin osakekantaa koskeva kauppa solmittiin 21.11.2016. Yrityskaupan jälkeen Betset Group Oy:n ja Betset Oy:n muodostamalla Betset-yhtiöillä on seitsemän tehdasta Suomessa ja osakkuusyritys Virossa. Yhteenlaskettu vuotuinen liikevaihto Suomessa on noin 80 miljoonaa euroa ja yhtiöt työllistävät noin 485 henkilöä.

Yritysjärjestelyssä Löytösen suvun omistama Betset-yhtiöt osti koko Mikkelin Betoni Oy:n osakekannan. Myyjät olivat Markku Vähä-Mustajärvi, Heino Ylönen ja Erkki Hänninen. Kauppahintaa osapuolet eivät julkista.

Yrityskaupan myötä Betset on yksi Suomen suurimmista betonisten valmisosien ja valmisbetonin valmistajista. Betsetin tehtaat sijaitsevat Kyyjärvellä, Nurmijärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä. Betsetiin liittyy Mikkelin Betonin tehtaat Mikkelistä, Vierumäeltä ja Nummelasta.

– Betset saa erittäin vahvan aseman betonisten valmisosien valmistajana niin toimitila-, teollisuus- kuin asuntokohteissa. Tuotevalikoiman laajentuminen ja kapasiteetin lisääntyminen mahdollistavat entistäkin isompien palvelukokonaisuuksien tarjoamisen asiakkaidemme tarpeisiin. Lisäksi laajemman tehdasverkoston ansiosta muun muassa toimitusvarmuutemme paranee entisestään, sanoo Betset Group Oy:n toimitusjohtaja Mika Löytönen.

Yrityskauppa noudattaa Betsetin strategiaa kasvattaa, vahvistaa ja monipuolistaa liiketoimintaa sekä luoda lisäarvoa nykyisille ja uusille asiakkaille laajalla palvelukokonaisuudella. Yrityskauppa myös parantaa Betsetin kilpailukykyä, ja jatkossa se pystyy palvelemaan paremmin myös asuntorakentamiseen keskittyviä asiakkaita. Betset arvostaa myös sitä, että Mikkelin Betonilla on hyvin motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilökunta.

– Mikkelin Betonin henkilöstön hyvä osaaminen oli yksi tärkeä yrityskaupan syy, Löytönen sanoo.

Mikkelin Betonille on tärkeää, että perinteikkään yrityksen jatkaja on maineikas yhtiö, jolla on vahva halu panostaa liiketoiminnan kehittämiseen sekä tarjota työntekijöille vakaa ja turvallinen toimintaympäristö.

– Betset-yhtiöt on paras mahdollinen ostaja Mikkelin Betonin asiakkaiden, henkilökunnan ja muiden sidosryhmien kannalta. Toivotamme Betsetille erinomaista menestystä myös tulevaisuudessa. Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme vuosien menestyksekkäästä yhteistyöstä sekä osoittaa erityiskiitoksen osaavalle henkilöstöllemme, sanoo Mikkelin Betoni Oy:n toimitusjohtaja Markku Vähä-Mustajärvi.


Betset on perustettu vuonna 1950, ja Betset-yhtiöihin kuuluvat Betset Oy Kyyjärvellä, Hämeenlinnassa ja Helsingissä, Betset Group Oy Nurmijärvellä sekä osakkuusyrityksenä Virossa toimiva As Ikodor. Betsetin Suomen tehtaat työllistävät yhteensä noin 300 henkilöä ja kuluvan tilikauden liikevaihto nousee noin 55 miljoonaan euroon. www.betset.fi

Mikkelin Betoni on vuonna 1968 perustettu betonialan yritys. Yhtiön Mikkelin, Vierumäen ja Nummelan tehtaat työllistävät yhteensä 185 henkilöä. Mikkelin Betonin kuluvan tilikauden liikevaihdon ennustetaan nousevan noin 25 miljoonaan euroon. www.mikkelinbetoni.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>