Viimeisimmät julkaisut

Avainlippu-tunnus sisustusratkaisuja tarjoavalle Kinnarpsille

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Kinnarps Oy:lle Avainlippu-tunnuksen osoituksena Suomessa työllistävästä toiminnasta sekä Suomessa suunnitellusta ja valmistetusta tuotteesta. Avainlippu-tunnus myönnettiin Kinnarpsin Kaikki Valmiina -palveluille sekä Kinnarps Oy:n tuotteista Adhoc-pöydälle. Kinnarpsin kokonaispalvelut kattavat kartoituksen, sisustussuunnittelun, kuljetuksen ja asennuksen lisäksi palvelua muun muassa inventointiin, uudelleenjärjestelyyn, huoltoon ja ylläpitoon sekä kalustevuokraukseen.

Palvelu-Avainlippua hakevalla yrityksellä on oltava merkittävä kotimainen omistusosuus, Suomessa toimiva johto ja yrityksen pääkonttorin tulee sijaita Suomessa.

Olemme ylpeitä saamastamme laatua ja luotettavuutta korostavasta Avainlippu-tunnuksesta. Suomalaisessa omistuksessa olevana perheyrityksenä haluamme tunnuksen myötä viestiä toimintamme kotimaisuudesta sekä kertoa asemastamme Suomessa työllistävänä toimijana, kertoo Kinnarps Oy:n toimitusjohtaja Henrik Slotte.

Avainlippu-merkki tunnetaan varsin hyvin. Suomalaisen Työn Liiton tekemän tutkimuksen mukaan 86 % prosenttia suomalaisista tuntee Avainlipun erittäin hyvin tai melko hyvin.

– Kotimaisen palvelun hyödyntäminen koetaan yhteiskunnallisena vaikuttamisena ja arvovalintana, joka edesauttaa suomalaista työllisyyttä, kilpailukykyä ja hyvinvointia. Avainlippuun kuluttajat liittävät positiivisia mielikuvia kotimaisuudesta, luotettavuudesta, ympäristöystävällisyydestä sekä työllistävyydestä. Avainlipun kautta yritykset voivat viestiä tärkeistä arvoista, toteaa Suomalaisen Työn Liiton toimitusjohtaja Tero Lausala.

Kinnarpsin Kaikki Valmiina -palvelulle Avainlippu

Kaikki Valmiina -palvelu tarjoaa tukea sisustusprojektin alusta toimituksen jälkeiseen aikaan saakka – tilauksen koosta riippumatta. Työympäristön muutosta koskevissa sisustusprojekteissa yritys tarjoaa ammattitaitoisen projektinhallinnan. Asiantunteva palvelu auttaa asiakasta esimerkiksi minimoimaan toimistotilan tarpeen tai parantamaan yrityksen houkuttelevuutta työpaikkana. Yritys toimittaa ja asentaa tuotteet käyttövalmiiksi sekä vie pois pakkausmateriaalin.

Lisäpalvelut:

Räätälöity, asiakaskohtainen palvelukokonaisuus, palveluista voi valita vain osan tai ottaa käyttöön kaikki palaset, joita ovat: sisustussuunnittelu, inventointi, uudelleenjärjestely, remontointi, muutto ja kierrätys, ergonomiaopastus, huolto ja ylläpito, vuokraus sekä ICT-ratkaisut.

Palvelut toteutetaan Kinnarps Oy:n ammattitaidolla sekä luotettavan kumppaniverkoston asiantuntevalla avulla suomalaisin voimin.


Kinnarps Oy on suomalainen perheyhtiö, joka toimittaa innovatiivisia sisustamisen kokonaisratkaisuja toimisto-, koulu-, ja hoivaympäristöihin. Koko toimitusketjun työtä määrittävät korkea laatu ja ympäristöystävällisyys – aina raaka-aineiden hankinnasta kalusteratkaisun toteuttamiseen saakka. Kinnarps Oy:n liikevaihto on noin 12 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää noin 50 henkilöä. Yhtiö on Perheyritysten liiton sekä Suomen Yrittäjien jäsen. www.kinnarps.f

Suomalaisen Työn Liitto on asiantuntijaorganisaatio, jonka tehtävänä on edistää suomalaisen työn arvostusta ja menestystä. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä ja verkkopalveluita, tutkii suomalaisen työn nykytilaa ja tulevaisuutta. Liitolla on 2750 yritys- ja yhteisöjäsentä. Avainlippu on Suomessa valmistetuille tuotteille ja Suomessa tuotetuille palveluille myönnettävä alkuperämerkki. Avainlippua kantaa yhteensä yli 3200 tuotetta, tuoteryhmää tai palvelua. www.suomalainentyo.fi

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>