Viimeisimmät julkaisut

Asuntotuotantotoimiston vuoden 2015 työmaa on valittu

Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiön Kontulan taiteilijatalot ja Heka Kontula Kontulankaari 13. Kuva Arno de la Chapelle.

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT on ottanut käyttöön uuden tavan palkita yhteistyökumppaneitaan työstä rakennusalan työmaaturvallisuuden parantamiseksi. Parhaiten tässä työssä vuoden 2015 aikana onnistuttiin Heka Kontula Kontulankaari 13:n ja Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiön Kontulan taiteilijatalot -työmaalla, jonka pääurakoitsija on Varte Oy. Työmaan vastaavana työnjohtajana toimi Janne Rimpioja.

Asuntotuotantotoimisto auditoi kohteiden valmistumisvaiheessa pidettävässä johdon katselmuksessa työmaiden työturvallisuustason, harmaan talouden torjuntatoimien tason sekä laadunvarmistuksen tason. Vuoden 2015 aikana auditoitiin 18 valmistunutta uudis- ja peruskorjauskohdetta.

Työmaiden työturvallisuuden taso, aikataulujen hallinta sekä laadunvarmistuksen taso ovat parantuneet, kun tarkastelujaksoksi otetaan 10 vuotta. Viime vuosina on havahduttu erityisesti työturvallisuuden merkityksen tiedostamiseen. Tavoite on, että työtä ei saa tehdä kenenkään turvallisuutta tai terveyttä vaarantaen, työmaan täytyy torjua tehokkaasti harmaata taloutta ja sopimuksessa edellytettyä laadunvarmistusta on noudatettava.

Palkittu kohde:

  • Helsingin kaupungin asunnot Oy Heka Kontulankaari 13 ja Suomen Taiteilijaseuran Ateljeesäätiö Kontulan taiteilijatalot.
  • Kohteessa on 14 korkotuettua vuokra-asuntoa sekä neljätoista Ateljeesäätiön työtilaa.
  • Kohde on valmistunut 11.12.2015. Arkkitehtisuunnittelu: DPI-U2 Architects Risto Urala.
  • Vastaava työnjohtaja: Janne Rimpioja, Varte Oy

 

Helsingin kaupungin asuntotuotantotoimisto ATT rakennuttaa Helsinkiin kohtuuhintaisia vuokra-, asumisoikeus- ja hitas-omistusasuntoja sekä sääntelemättömiä omistusasuntoja kaupungin asettamien tavoitteiden mukaisesti. Asuntotuotantotoimiston tavoitteena on käynnistää vuosittain 1500 uuden asunnon rakennuttaminen. Uudistuotannon lisäksi ATT peruskorjaa kaupunkikonsernin omistamia asuntoja.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>