Viimeisimmät julkaisut

Assemblinin kiinteistö-ja henkilöturvallisuus sai vahvan osaajan

Martin Mitikka aloitti Assemblinilla huoltopäällikkönä 23.1.2017

Martin Mitikka (s.1967) aloitti Assemblinilla huoltopäällikkönä 23.1.2017. Hänen vastuualueena ovat Helsingin toimipisteessä kiinteistö-ja henkilöturvallisuuden puolella muun muassa savunpoistoon ja väestönsuojiin liittyvät asiat, palokatkot, talotikkaiden nousukiskot, pelastussuunnitelmat ja putoamissuojainten tarkastukset.

Mitikalla on 30 vuoden asiantuntijakokemustausta rakenteellisesta paloturvallisuudesta sekä henkilöturvallisuuden puolelta. Miten Martin Mitikka olet viihtynyt uudessa työpaikassasi?

– Minut on otettu oikein hyvin vastaan ja olen innolla luomassa asiakkaillemme aivan uudenlaista kokonaispalvelupakettia. Hommaa on kanssani tekemässä hieno porukka. Muistan kiittää asentajiamme päivittäin hyvästä työpanoksesta, sillä uskon positiivisen palautteen voimaan, kertoo Mitikka.

Mitikka on uransa aikana kerennyt tekemään paljon ja häneltä löytyy takataskusta useita eri pätevyyksiä. Yrittäjänä yli kymmenen vuotta toiminut Mitikka on myös kokenut ja pätevyydet omaava EA-kouluttaja. Mitikalta löytyy lisäksi kouluttajapätevyys korkealla työskentelyyn. Asiantuntijajäsenenä Martin toimii Suomen Standardisoimisliitto SFS ry:n Savunpoistotyöryhmissä (NAS & CEN). Tällä hetkellä Mitikka käsikirjoittaa yhteistyössä Rakennustietosäätiön kanssa RT-kortteja. Hän on ollut myös Sisäministeriön alaisissa ohjausryhmissä ohjaamassa S1-luokan, S2-luokan ja kalliosuojien rakentamisoppaita.

Martinin kautta Assemblin on saanut kiinteistö- ja henkilöturvallisuuden puolelle alan parasta asiantuntemusta. Mutta riittääkö aika mihinkään muuhun kuin vain työntekoon?

-Vapaa-aikana lenkitämme vaimoni kanssa Sulo-koiraa. Ja onhan meillä ihana pieni pojanpoika. Minua kutsutaan Varttis-vaariksi, kertoo Mitikka.

Kevään aikana Assemblinin kiinteistö- ja henkilöturvallisuuden palvelut laajenevat entisestään, kun palveluvalikoimaan tulevat myös sammutinhuoltopalvelut ja koulutukset asiakkaille.


Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Ruotsissa, Norjassa ja Suomessa. Assemblin suunnittelee, asentaa ja huoltaa LVISAK-järjestelmiä niin toimistoissa, urheiluhalleissa, kauppakeskuksissa, asunnoissa kuin teollisuudessakin. Assemblinin tukena on monipuolisen konsernin voimavarat ja paikallisen yrityksen henkilökohtainen läsnäolo. Liikevaihto on yli 750 miljoonaa euroa, ja meillä työskentelee yli 5 000 työntekijää yli sadalla paikkakunnalla Pohjoismaissa. Katso lisätietoja: www.assemblin.fi 

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>