Viimeisimmät julkaisut

Assemblinille uusia osaajia Talotekniikka- ja Rakennusautomaatiourakointiin Helsinkiin

Oskari Rytkönen (s. 1997) on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Insinööriharjoittelijaksi 30.3.2020 alkaen. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Rytkönen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa JIS-Automation Oy:ssä automaatioasentajana ja tällä hetkellä hän opiskelee töiden ohella automaatioinsinööriksi. Rytkösen työtehtäviin kuuluvat rakennusautomaation toteutussuunnittelu sekä käyttöönottotehtävät.

Kasper Kari (s. 1995) on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Insinööriharjoittelijaksi 2.4.2020. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Kari on työskennellyt aikaisemmin Inex Partners Oy:ssä automaatio-operaattorina ja hän valmistuu sähkö- ja automaatiotekniikan insinööriksi loppuvuodesta 2020.

Daniel Sulasalmi (s. 1996) on nimitetty Assemblinin Automaatiohuoltoon Insinööriharjoittelijaksi 3.4.2020 alkaen. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Sulasalmi suorittaa töiden ohella automaatiotekniikan opintoja ja hän valmistuu automaatioinsinööriksi vuonna 2021.

Jaan Turpela (s. 1991) on nimitetty Assemblinin Talotekniikkaurakointiin IV-projektinhoitajaksi 4.5.2020 alkaen. Hän työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Turpela on aikaisemmin työskennellyt Aerator Oy:ssä sekä IV-alalla yrittäjänä. Turpelan vastuu-alueina ovat projektinhoidolliset työtehtävät IV-urakoissa.

Petri Sonninen (s. 1992) on nimitetty Assemblinin talotekniikkaurakointiin LVI-projektinhoitoharjoittelijaksi kesän ajaksi 18.5.2020 alkaen. Sonninen työskentelee Helsingin toimipisteessä Lassilassa. Hän on aikaisemmin työskennellyt LVI-valvojana Valvontakonsultit Oy:ssä ja LVI-asentajana LVI-Tirronen & Jormakka Oy:ssä sekä Ylä-Savon LVI-Palvelu Oy:ssä. Sonninen opiskelee talotekniikkainsinööriksi.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>