Viimeisimmät julkaisut

Assemblinille uusia osaajia rakennusautomaatiourakointiin

Assemblin on nimittänyt uusia osaajia Rakennusautomaatiourakointiin Helsinkiin ja Tampereelle. Miikka Virtanen on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Helsinkiin projektinhoitajaksi 12.10.2020 alkaen. Virtanen on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Caverion Suomi Oy:ssä ja Fidelix Oy:ssä.

 

Miikka Virtanen

Juhani Jaurakkajärvi on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Tampereelle projektinhoitajaksi 19.10.2020 alkaen. Jaurakkajärven työtehtäviin kuuluvat muun muassa projektinhoito, ohjelmointi ja käyttöönotto. Jaurakkajärvi on aikaisemmin työskennellyt muun muassa Adconsys Oy:ssä sekä yrittäjänä.

Juhani Jaurakkajärvi

Ville-Mikko Pietikäinen on nimitetty Assemblinin Helsingin Automaatiourakointiin Insinööriharjoittelijaksi 1.12.2020 alkaen. Pietikäinen opiskelee töiden ohelle ammattikorkeakoulu Metropoliassa automaatiotekniikkaa. Ennen Assemblinia Pietikäinen on työskennellyt muun muassa automaatiosuunnittelijana sekä sähkö- että kunnossapitoasentajana.

Ville-Mikko Pietikäinen

Automaatiotekniikan insinööri Tom-Ilia Tsereh on nimitetty Assemblinin Automaatiourakointiin Projektinhoitajaksi. Tsereh työskentelee Helsingin toimipisteessä ja hän on aloittanut työtehtävässään 23.11.2020. Hänen työtehtäviin kuuluvat projektinhoidolliset tehtävät kuten toteutussuunnittelu. Tsereh on työskennellyt aikaisemmin muun muassa tutkimus- ja kehitystyössä robotiikan parissa.

Tom-Ilia Tsereh

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>