Viimeisimmät julkaisut

Assemblin ostaa Skanska Ruotsin asennuspalvelut ja vahvistaa toimintojaan 830 uudella työntekijällä

Assemblin on allekirjoittanut sopimuksen Skanska Ruotsin asennuspalveluliiketoiminnan hankinnasta.

”Skanskan asennuspalvelujen osto kasvattaa merkittävästi Assemblinin toimintoja sähkötekniikan, LV-tekniikan ja ilmastoinnin saralla,” kertoo hallituksen puheenjohtaja Lars-Ove Håkansson, Assemblin AB.

“Assemblinin ja Skanska Installationin työntekijät yhdistävät voimansa ja luovat vahvan organisaation, jolla on merkittäviä kehitysmahdollisuuksia.”

Skanska Installationin 830 työtekijää yli 20 paikkakunnalla Ruotsissa siirtyvät Assemblinin palvelukseen. Ennen tätä hankintaa Assemblinilla työskelteli yli 5000 työtekijää yli 100 paikkakunnalla Pohjoismaissa. Vuonna 2015 Skanska Installationin liikevaihto oli n. 157 M€ ja Assemblinin n. 750 M€.

“Assemblinin tapaan Skanska Installationilla on merkittävää osaamista etenkin suurten ja monimutkaisten projektien hallinnassa. Lisäksi Skanska Installationilta löytyy pitkälle kehitetty konsepti vaativiin sopimustöihin. Tämä parantaa Assemblinin tarjotaan entisestään asiakkaillemme,” kertoo Lars-Ove Håkansson.

“Haluan kiittää kaikki uskomattomia työntekijöitämme, jotka ovat olleet kehittämässä Skanska Installationia liiketoiminnaksi, jolla on hyvä näkymät. Näiden hyödyntämisen varmistamiseksi onkin parempi, että uusi, pitkäaikainen täysin asennuspalveluihin keskittyvä omistaja ottaa nyt viestikapulan,” sanoo liiketoimintajohtaja Mats Nyström, Skanska Sverige.

Prosessi Skanska Installationin toimintojen integroimiseksi Assemblinin toimintoihin aloitetaan saman tien.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>