Viimeisimmät julkaisut

Assemblin ostaa KK-Kylmäpalvelu Oy:n

Talotekniikan urakointi- ja huoltopalveluja tarjoava Assemblin Oy on ostanut kylmälaitteiden huoltoon ja korjaukseen erikoistuneen KK-Kylmäpalvelu Oy:n. KK-Kylmäpalvelun liikevaihto on 5,5 miljoonaa euroa.

Kuvassa vasemmalta Tero Forsström, Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Magnus Eriksson, Ari Forsström sekä Master Yhtiöt Oy:stä Juha Väänänen.

KK-Kylmäpalvelu Oy tarjoaa kylmä- ja jäähdytyslaitteiden huolto- ja korjaustöitä sekä kylmä- ja pakastehuoneiden ja -kaappien myyntiä ja asennuksia. KK-Kylmäpalveluun kuuluu kolme yritystä: Karjalan Kylmäpalvelu Oy, Salon Kylmäpojat Oy ja KK-Kylmäpalvelu Oy.  Yritykset työllistävät 35 henkilöä, ja niiden yhteinen liikevaihto on 5,5 miljoonaa euroa. Yritysten toimipisteet ovat Espoossa, Salossa ja Joensuussa.

Yritysten suurimmat asiakassegmentit ovat kunnat ja kaupungit, ravintolat ja suurtalouskeittiöt, palvelutalot, teollisuus ja kaupanalan yritykset.

– Tämä kauppa on meille Kylmäpalveluille ja Kylmäpojille strategisesti merkittävä askel. Haluamme kasvaa jatkossakin ja vahvistaa omia hartioitamme. Assemblin Oy on merkittävä talotekniikka-alan yritys, jossa on paljon osaamista ja tietotaitoa. Olemme erittäin tyytyväisiä, että pääsemme jatkamaan kasvutarinaamme Assemblinin tytäryrityksenä,  KK-Kylmäpalveluiden toimitusjohtaja Mikko Matikainen sanoo.

Matikainen on ollut KK-Kylmäpalveluiden toiminnassa mukana jo vuodesta 2013, ja hän jatkaa toimitusjohtajana.

Assemblinin liikevaihto on noin 970 miljoonaa euroa, ja palveluksessa on noin 5900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Suomessa Assemblinin päätoimipiste sijaitsee Helsingissä.

– KK-Kylmäpalvelu, Karjalan Kylmäpalvelu ja Salon Kylmäpojat ovat markkinoiden parhaita ja esimerkillisiä yrityksiä. Heidän osaamisensa kylmäpuolella on huippuluokkaa ja työntekijät ovat erityisen sitoutuneita ja innostuneesti mukana koko yritystoiminnassa. Olemme tyytyväisiä, että saamme tällaisen yrityskokonaisuuden mukaan meidän laajaan palveluvalikoimaamme, Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Magnus Eriksson toteaa.

Yrityskaupassa Assemblin Oy ostaa koko KK-Kylmäpalvelu Oy:n osakekannan yrityksen nykyisiltä omistajilta Ari Forsströmiltä, Master Yhtiöt Oy:ltä ja Tero Forsströmiltä.

FacebooktwitterredditpinterestlinkedinmailFacebooktwitterredditpinterestlinkedinmail

Näköislehden tilaus

Haluatko Projektiuutiset näköislehden sähköpostiisi?

Tilaa näköislehti sähköpostiisi tästä >>